Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο kit E-PowerXtra από την Brabus για την Mercedes-Benz EQC (+video)

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο kit E-PowerXtra από την Brabus για την Mercedes-Benz EQC (+video)

ΝΕΑ

Νέο kit E-PowerXtra από την Brabus για την Mercedes-Benz EQC (+video)

ΝΕΑ

Με την επίθεση των ηλεκτρικών οχημάτων, που προέρχονται όχι μόνο από την Tesla αλλά και από διαφορετικές αυτοκινητοβιομηχανίες, οι αγοραστές ψάχνουν για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εδώ μπαίνουν και οι βελτιωτές στο παιχνίδι, οι οποίοι φροντίζουν για έξτρα επιδόσεις, αυτονομία αλλά και εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Πρόσφατα, ο γνωστός βελτιωτής της Mercedes-Benz, Brabus, εστίασε την προσοχή του στο ηλεκτρικό SUV EQC, οπότε τώρα έχουμε μια νέα βελτιωμένη εκδοχή του.Το νέο Brabus Mercedes-Benz EQC Edition 1886 διατηρεί κυρίως τα οπτικά χαρακτηριστικά του από το εργοστάσιο, με επιπλέον γραφικά (με μοτίβα, που μιμούνται τη διάταξη ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος).

Advertisement
Advertisement

Ο οίκος βελτιώσεων δεν έχει παρουσιάσει, αεροδυναμικό kit για το μοντέλο. Το μόνο διαθέσιμο sportive αξεσουάρ, είναι ένα πίσω σπόιλερ, το οποίο ταιριάζει με τις ζάντες αλουμινίου (μοντέλο Monoblock Z) σε 20 ή 21 ίντσες. Επίσης, δεν υπάρχουν ακόμη νέα kit εσωτερικού για το Brabus EQC.

Advertisement

Η πραγματική δουλειά, που έκαναν οι μηχανικοί του Brabus στο EQC επικεντρώνεται στην αναβάθμιση της απόδοσής του. Χάρη στο kit «E-PowerXtra», οι διπλοί ηλεκτρικοί κινητήρες που κινούνται με μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kW παρέχουν τώρα συνδυασμένη ισχύ 422 ίππων (20 περισσότερους από την εργοστασιακή έκδοση). Αυτή η βελτίωση επιτρέπει την καλύτερη (κατά 0,2 δευτερόλεπτα) επιτάχυνση του 0-100 η οποία έρχεται σε 4,9 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η τελική ταχύτητα του SUV εξακολουθεί να είναι στα 180 χλμ.

Advertisement

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πρόσθετο στο πακέτο της Brabus για το Mercedes-Benz EQC είναι η οδήγηση με ένα πεντάλ που προσφέρεται από το kit «PowerXtra Electric» όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα οδήγησης «E». Αυτή η προαιρετική αναβάθμιση κατά παραγγελία επιτρέπει στο ηλεκτρικό SUV να επιβραδύνει σημαντικά όταν ο οδηγός δεν πατά το πόδι του στο γκάζι. Αυτό μειώνει τη χρήση του φρένου όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση και αυξάνει την κινητική ενέργεια που ανακτάται από τους κινητήρες όταν το αυτοκίνητο απλά κινείται.

 

Advertisement