Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger: Αντίστροφη μέτρηση (+video)

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Ranger: Αντίστροφη μέτρηση (+video)

ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger: Αντίστροφη μέτρηση (+video)

ΝΕΑ

Η Ford μας επιτρέπει να πάρουμε μια ακόμα γεύση από τη νέα γενιά του Ranger – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζεται η προωθητική εκστρατεία της Ford, με φόντο την επικείμενη αποκάλυψη της νέας γενιάς του εμβληματικού «αγροτικού» της, Ranger.

Στην τελευταία «πράξη» της teaser βιντεο-καμπάνιας, πρωταγωνιστεί ένα διπλοκάμπινο Ford Ranger που είναι ντυμένο με καμουφλάζ και κυκλοφορεί με πυγμή στα κακοτράχαλα εδάφη της Αυστραλίας.

Η μορφολογία του εδάφους δεν συνιστά υπολογίσιμο εμπόδιο για το αμερικανικό pick-up, δείγμα των υποσχέσεων του κατασκευαστή πως το Ranger θα διακρίνεται για το κορυφαίο εκδρομικό του ταλέντο.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ford να προστατέψει το μοντέλο από τα αδιάκριτα βλέμματα, διακρίνουμε αλλαγές στα πίσω, τεχνολογίας LED φώτα, ανασχεδιασμένες μπάρες στην καρότσα, διαφοροποιημένες ζάντες αλουμινίου, πιο φουσκωμένα φτερά, και ολοκαίνουριες εισαγωγές αέρα.

Εικόνα για την καμπίνα δεν υπάρχει, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα είναι ιδιαίτερα σύγχρονη με ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιοποίηση. Ειδικότερα, πιθανότατα θα υπάρχει ένας υψηλής ανάλυσης πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια μεγάλη, ευκρινής κεντρική οθόνη αφής.

Advertisement

Το νέο, «ευρωπαϊκό» Ranger ενδεχομένως να κινείται από έναν 2λιτρο bi-turbo EcoBlue, με την κινητήρια γκάμα εμπλουτίζεται αργότερα (πιθανότατα) με μια plug-in υβριδική έκδοση.

Η τέταρτη γενιά του αυτοκινήτου θα αποκαλυφθεί λίγο πριν το τέλος του τρέχοντος έτους και η εμπορική του διάθεση θα γίνει εντός του 2022.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι το Ranger αποτελεί το απότοκο της συνεργασίας της Ford με την VW και θα μοιράζεται πολλά μηχανικά μέρη με το νέο Amarok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ford δημιουργεί 11.000 νέες θέσεις εργασίας
Ένα ρολόι βασισμένο στην εμβληματική Ford Mustang (video)
Ford Mustang Mach-E με όφελος έως 6.000 ευρώ

Advertisement