Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Destination Porsche: Το «σπίτι» των φίλων της ιστορικής μάρκας

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Destination Porsche: Το «σπίτι» των φίλων της ιστορικής μάρκας

ΝΕΑ

Νέο Destination Porsche: Το «σπίτι» των φίλων της ιστορικής μάρκας

ΝΕΑ

Το νέο Destination Porsche ήρθε να επαναπροσδιορίσει τη θέση της Porsche στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και να προσφέρει έναν χώρο που όλοι οι φίλοι της μάρκας θα μπορούν να ονομάζουν «σπίτι» τους.

Advertisement
Advertisement

Μετά από περισσότερο από 70 χρόνια ιστορίας που έχουν κάνει την Porsche ένα από τα πιο εμβληματικά μπραντ του κόσμου, περισσότεροι από 200 καλεσμένοι έζησαν μια βραδιά αφιερωμένη σε όσους μένουν άγρυπνοι από τη δύναμη των ονείρων τους.

Η Porsche γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Porsche Center Αthens προσθέτοντας άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία.

Στόχος του νέου Porsche Center Athens είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός χώρου όπου τα όνειρα θα παίρνουν ζωή, φέροντας την Porsche ένα βήμα πιο κοντά στις πολυτέλειες που εκπροσωπεί.

Advertisement
Advertisement

Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, «Driven by Dreams», το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο «Home for Dreamers», ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.

Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Porsche Center Athens στάθηκαν η τέλεια αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan – πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση.

Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

Advertisement

Ως προς την εκδήλωση, αποδείχθηκε εμβληματική, αλλά και αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.