Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Crossover από τη Range Rover το 2021

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Crossover από τη Range Rover το 2021

ΝΕΑ

Νέο Crossover από τη Range Rover το 2021

ΝΕΑ

Η πρόταση που περιμένουμε να δούμε επισήμως το 2021, αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της Range Rover που θα διατεθεί ως αμιγώς ηλεκτρικό, plug-in υβριδικό και mild hybrid.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες γύρω από το επόμενο μοντέλο, πέραν του ότι θα παρουσιαστεί το  2021 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLA. Σε αυτή που θα βασίζονται όλα τα μοντέλα της μάρκας στο μέλλον, με τις υβριδικές (mild και plug-in) και τις ηλεκτρικές τους εκδόσεις. Από τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με την εμφάνιση του μοντέλου, έχει προκύψει και η πρώτη ψηφιακή απεικόνιση από τον γνωστό για τη δραστηριοποίησή του στον τομέα, Φινλανδό Avarvarii.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη του Range Rover Crossover, πέραν της πλατφόρμας που αναφέραμε, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ως επιβεβαιωμένη πληροφορία. Προφανώς το μοντέλο θα «μοιράζεται» μηχανικά μέρη με τα υπόλοιπα μοντέλα που θα διατίθενται σε εκδόσεις mild hybrid, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές. Από τη μέχρι τώρα ανάλυση των δεδομένων αναφορικά με το αυτοκίνητο, η τετρακίνηση θα βασίζεται στην ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα ανά άξονα και η ηλεκτρική αυτονομία θα είναι κοντά στα 480 χιλιόμετρα.