Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Coupe SUV επιδόσεων από την CUPRA

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Coupe SUV επιδόσεων από την CUPRA

ΝΕΑ

Νέο Coupe SUV επιδόσεων από την CUPRA

ΝΕΑ

Το σπορ παρακλάδι της SEAT φαίνεται πως ετοιμάζει ακόμη μια Hot έκπληξη στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το brand “CUPRA” λειτουργεί πλέον αυτόνομα στους κόλπους της SEAT και ασχολείται αποκλειστικά με μοντέλα επιδόσεων, παράλληλα με την αγωνιστική δραστηριότητα της ισπανικής φίρμας. Μεταξύ των πρώτων αυτοκινήτων που θα λανσαριστούν στην ευρωπαϊκή αγορά συγκαταλέγεται το CUPRA Ateca, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλα όπως τα CUPRA Ibiza & CUPRA Arona.

Θυμίζουμε πως το CUPRA Ateca βασίζεται πάνω στο SUV SEAT Ateca και για την κίνησή του χρησιμοποιεί μια νέα εκδοχή του 2λιτρου TSI βενζινοκινητήρα των 300 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με τετρακίνηση 4Drive, αλλά και με ένα νέο αυτόματο, 7 σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τα σχέδια της CUPRA

Σύμφωνα με νέα δεδομένα οι Ισπανοί θέλουν ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το προφίλ της CURPA και έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, μέσα στο επόμενο διάστημα το ανεξάρτητο brand θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο που θα φέρει αποκλειστικά τα σήματα και όχι της SEAT.

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες χαμηλής ανάλυσης που διέρρευσαν στον ισπανικό ηλεκτρονικό τύπο, το μοντέλο θα είναι SUV και με coupe σχεδιαστικές γραμμές υιοθετώντας μια άκρως αιχμηρή φιλοσοφία.  Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δημιούργημα της CUPRA θα λάβει σάρκα και οστά μέσα στο 2020 και θα εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα κίνησης (βενζινοκινητήρας και ηλεκτροκινητήρας) με ισχύ κοντά στα 400 άλογα.

Advertisement

upra-e-racer-and-cupra-suv

 

Advertisement