Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Citroen C5: Το πρώτο teaser (+video)

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Citroen C5: Το πρώτο teaser (+video)

ΝΕΑ

Νέο Citroen C5: Το πρώτο teaser (+video)

ΝΕΑ

Η Citroen τελικά θα επιστρέψει στα οικογενειακά αυτοκίνητα, τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της κυκλοφορίας του προηγούμενου C5. Η νέα της  ναυαρχίδα θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες και οι Γάλλοι δημοσίευσαν ένα μικρό video teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Citroen έδωσε μια γεύση από το νέο της μεγάλο της sedan, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 12 Απριλίου.

Advertisement
Advertisement

Στο… σκοτεινό κλιπ μπορούμε να διακρίνουμε αρκετά στοιχεία του σχεδιασμού και κυρίως τις φωτεινές υπογραφές (εμπρός/πίσω) από τα LED φωτιστικά σώματα. Μπορούμε να μαντέψουμε τη νέα μάσκα Citroen, με τις ράβδους που φτάνουν ως τα φώτα για να σχηματίσουν το σχήμα «V». Υπήρχε μια φήμη για πιθανή αλλαγή λογότυπου, αλλά όπως φαίνεται το «γρανάζι» παραμένει το σήμα της Citroen.

Σε αυτό το βίντεο, μπορούμε επίσης να δούμε ότι το νέο μοντέλο θα έχει σιλουέτα, η οποία θυμίζει station wagon. Το όχημα ίσως να παίξει το ρόλο «δύο σε ένα». Το video αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια χρωμίου, που υποδηλώνει ένα μεγάλο τρίτο παράθυρο.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Citroen δεν έχει επιβεβαιώσει το όνομα του οχήματος. Εάν θα αντικαταστήσει το C5, αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να ονομαστεί C6 για να τοποθετηθεί καλύτερα πάνω από το C5 Aircross SUV. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι το όχημα θα παράγεται στην Κίνα, μια αγορά προτεραιότητας.

Υπομονή λοιπόν λίγες ακόμη μέρες για να δείτε και να μάθετε τα πάντα για το νέο Citroen.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
10 τεχνολογίες ασφαλείας του νέου Citroen C4 C-Cross
Citroen C4 C-Cross
Νέο Citroen C4 C-Cross: Συνώνυμο της άνεσης