Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Chevrolet Silverado HD

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Chevrolet Silverado HD

ΝΕΑ

Νέο Chevrolet Silverado HD

ΝΕΑ

Ανέκαθεν το Silverado της Chevrolet ήταν ένα χαρακτηριστικό δείγμα πλούσιου σε ικανότητες και όχι μόνο, pick up μεγάλου μεγέθους. Τώρα ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Advertisement
Advertisement

 

Η προηγούμενη HD γενιά του Chevrolet Silverado εφοδιαζόταν με ένα V8 σύνολο που είχε ροπή φορτηγού και επέτρεπε στο μεγάλο pick up θα εμφανίζεται ικανότητα έλξης που ξεπερνούσε τους 10 τόνους. Τώρα, με το νέο V8 σύνολο που θα κάνει την εμφάνισή του στην έκδοση HD του μοντέλου το 2020, το Silverado θα είναι ακόμα πιο ικανό, με δυνατότητα έλξης που θα ξεπερνά τους 16 τόνους, φέρνοντας το μοντέλο της Chevrolet πολύ κοντά στα δεδομένα μιας αμαξοστοιχίας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Silverado είναι μεγαλύτερο σε όλες του τις διαστάσεις από το προκάτοχο μοντέλο. Έχει σημαντικά καλύτερο εξοπλισμό που το τοποθετεί με αξιώσεις ανάμεσα στα πλέον εξελιγμένα μοντέλα, που προσφέρουν όλο το πακέτο συμπαράστασης στον οδηγό για να αντιπαρέρχεται δύσκολες καταστάσεις. Το κιβώτιο των ταχυτήτων είναι της Allison και έχει 10 σχέσεις, με τη Chevrolet να ισχυρίζεται πως κάθε κομμάτι από το νέο μηχανικό σύνολο και τη μετάδοση, είναι ανανεωμένο σε σχεδίαση και με σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με την αντοχή του. Ο V8 diesel κινητήρας του μοντέλου θα έχει χωρητικότητα 6,6 λίτρων (6,0 ήταν μέχρι τώρα) με απόδοση 445 ίππους και… 126 kgm ροπής.