Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Nέο Audi SQ5 με 354 ίππους

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέο Audi SQ5 με 354 ίππους

AUDI

Nέο Audi SQ5 με 354 ίππους

AUDI

Η Audi μας αποκαλύπτει στο Ντιτρόιτ την κορυφαία έκδοση του νέου Q5. To SQ5 εφοδιάζεται με 3λίτρο τούρμπο μοτέρ βενζίνης που αποδίδει 354 ίππους και 500 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η 2η γενιά του Q5 έκανε την εμφάνισή της στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και σήμερα, η Audi μας παρουσιάζει την κορυφαία έκδοση του μεσαίου SUV της. Το νέο SQ5 κάνει πρεμιέρα στο Ντιτρόιτ και έρχεται με 3λίτρο V6 τούρμπο μοτέρ βενζίνης, απόδοσης 354 ίππων και 500 Νm ροπής. Παράλληλα, η κίνηση περνά και στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Σε επίπεδο εμφάνισης, η ισχυρότερη έκδοση του Q5 ξεχωρίζει από το μαύρο περίγραμμα στη μάσκα, τα μυώδη σπόιλερ, τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, αλλά και τον πίσω διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Η Audi προσφέρει το νέο SQ5 με σύστημα αερανάρτησης, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να αυξομειώνει το ύψος του αυτοκινήτου κατά 30 mm, μέσω του drive select. Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου υπάρχει το πακέτο S, που περιλαμβάνει πίσω διαφορικό με σπορ ρύθμιση, για καλύτερο κράτημα. Τέλος, στο εσωτερικό του μοντέλου δεν παρατηρούνται διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις, περά από κάποιες επενδύσεις αλουμινίου και τα λογότυπα που δείχνουν ότι πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του μοντέλου.