Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο ανεύθυνο δημοσίευμα για τον Schumacher

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο ανεύθυνο δημοσίευμα για τον Schumacher

ΝΕΑ

Νέο ανεύθυνο δημοσίευμα για τον Schumacher

ΝΕΑ

Καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις γαλλικές Άλπεις, που τον άφησε σε κώμα, ορισμένοι βρήκαν μία ευκαιρία για να πουλήσουν μερικές χιλιάδες τεύχη περισσότερα. Το γερμανικό περιοδικό Bunte κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του πρώην άσου της F1 στο εξώφυλλο και τον τίτλο «Μπορεί να περπατήσει και πάλι».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το περιοδικό επικαλείται ανώνυμη πηγή, η οποία αναφέρει ότι με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών του, ο 47χρονος Schumacher μπορεί να κάνει λίγα βήματα και να σηκώσει το ένα του χέρι. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε όμως άμεσα από την εκπρόσωπο της οικογένειας, Sabine Kehm: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι ύστερα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Michael μπορεί να κινηθεί. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες, καθώς αφενός παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή του και αφετέρου δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολύ κόσμο».

Από το Σεπτέμβριο του 2014, ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην οικία του, στην Ελβετία.

Advertisement
Advertisement