Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο «Allroad» μοντέλο από Mercedes

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο «Allroad» μοντέλο από Mercedes

ΝΕΑ

Νέο «Allroad» μοντέλο από Mercedes

ΝΕΑ

Αντίπαλο δέος για το Audi A4 Allroad ετοιμάζει η Mercedes. Θα βασίζεται στη station wagon έκδοση της C-Class και θα απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι ικανό για εκτός δρόμου χρήση που όμως θα απέχει από την ογκώδη φόρμα των SUV.

Advertisement
Advertisement

 

Τα station wagon έχουν το δικό τους κοινό που όπως φαίνεται δεν «πτοείται» και δεν αλλάζει ρώτα προς τα πολύ δημοφιλή παγκοσμίως SUV. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Audi που έχει και δυναμικά station wagon (όπως το RS6 Avant) αλλά και το A4 Allroad με τις τονισμένες εκτός δρόμου ικανότητες, η Mercedes αναμένεται να λανσάρει ένα estate μοντέλο που θα βασίζεται στη C-Class και θα έχει ανάλογα off road χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο θα ξεχωρίζει με τη σχεδίαση των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω αλλά και τα πρόσθετα «τόξα» πάνω από τους τροχούς, που έχουν ρόλο προστατευτικό για το αμάξωμα κατά την κίνηση εκτός δρόμου και το πέρασμα από στενά σημεία με βλάστηση. Αντίστοιχα και η ανάρτηση του μοντέλου θα έχει τις απαραίτητες επεμβάσεις για να ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και την εκτός δρόμου ικανότητα.

Advertisement

Με άλλα λόγια, θα έχει μια ακόμα αντίστοιχη με την E-Class All Terrain σε μια μικρότερη κατηγορία. Τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων θα είναι παραπλήσια, με κοινές τεχνολογίες σε ότι αφορά την ανάρτηση αλλά και τα μηχανικά σύνολα. Κατά πάσα πιθανότητα, η C-Class All Terrain έκδοση θα κάνει επίσημο ντεμπούτο μέσα στο 2020 και αυτό που μένει να δούμε είναι οι χώρες στις οποίες θα διατεθεί το μικρότερο μοντέλο του είδους.

Advertisement