ΝΕΑ

Νέο Abarth Pulse για τη Βραζιλία

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Abarth Pulse για τη Βραζιλία

ΝΕΑ

Νέο Abarth Pulse για τη Βραζιλία

ΝΕΑ

Το νέο Abarth Pulse παρουσιάστηκε στην αγορά της Βραζιλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μάρκας στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για το πρώτο SUV της Abarth, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στις αγορές της Λατινικής Αμερικής και θα πλαισιωθεί από το διαχρονικό Abarth 595.

Advertisement
Advertisement

Εξελιγμένο και κατασκευασμένο στη Βραζιλία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

 

Η μάρκα του «Σκορπιού» επιστρέφει στους δρόμους της Βραζιλίας με την παρουσίαση του νέου Abarth Pulse, του πρώτου SUV στην ιστορία της μάρκας. Μετά το Stilo Abarth το 2002 και το θρυλικό Abarth 500 το 2014, το νέο Abarth Pulse σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή στην επέκταση της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο, αναπτύσσοντας την παρουσία της πέρα από την Ευρώπη και την Ασία όπου η Abarth ήδη απολαμβάνει την εκτίμηση του κοινού. Ακόμα μια πρωτιά για το Abarth Pulse είναι το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της μάρκας που εξελίχθηκε και θα παράγεται εξολοκλήρου στη Βραζιλία.

Advertisement
Advertisement

«Η επιστροφή της Abarth στη Λατινική Αμερική μας κάνει εξαιρετικά περήφανους», δήλωσε ο κ. Olivier Francois, CEO των FIAT & Abarth και Global Chief Marketing Officer της Stellantis και πρόσθεσε: «Το Abarth Pulse είναι μόνο η αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική ανάπτυξη. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από τη θετική πορεία που έχουμε με το Fiat Pulse που τώρα θα συνεχιστεί και με το Abarth

Παράλληλα με την αποκάλυψη του νέου Abarth Pulse, η μάρκα έχει προγραμματίσει μια σειρά ενεργειών που θα ενισχύσουν την επαφή της με τους φίλους της στη Λατινική Αμερική, ξεκινώντας με μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης, αλλά και τη δημιουργία ειδικών χώρων στους χώρους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat που θα διαμορφωθούν για να φιλοξενήσουν τα μοντέλα της Abarth.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται ηλεκτρικό Abarth 500 μέσα στο 2023
Νέα Abarth 595 και 695 (+video)
Νέο βραβείο για το Abarth F595