Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας από τη Hyundai

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας από τη Hyundai

ΝΕΑ

Νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας από τη Hyundai

ΝΕΑ

H Hyundai ανακοίνωσε νέες προτάσεις συνδεσιμότητας και νέους χάρτες για τα αυτοκίνητά της, όπου στο μέλλον θα είναι πιο κοντά στη ζωές των ανθρώπων.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογία συνδεσιμότητας “Car to Life” είναι το επόμενο βήμα της Κορεάτικης εταιρίας, που θα επενδύσει κάνοντας συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως, ώστε να φέρει το αυτοκίνητο πιο κοντά …στον άνθρωπο.

Λίγες ημέρες πριν, η Hyundai παρουσίασε έναν καινούριο οδικό χάρτη που θέτει ένα νέο ορίζοντα στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας με σκοπό να δημιουργήσει στο μέλλον πιο “έξυπνα” αυτοκίνητα. Όλα αυτά που χρειάζεται ένας σύγχρονος άνθρωπος, θα μπορεί πλέον να τα διαχειρίζεται μέσω του αυτοκίνητου του, αφού περνάει αρκετές ώρες μέσα σε αυτό.

Advertisement
Advertisement

hyundai future 640
Ο νέος οδικός χάρτης περιγράφει τέσσερις κύριους τομείς υπηρεσιών που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη για πιο “ευφυή” αυτοκίνητα που μπορούν να λάβουν και να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα πιο γρήγορα από ποτέ.

Στο μέλλον, για παράδειγμα, η έξυπνη υπηρεσία απομακρυσμένης συντήρησης εξ αποστάσεως θα μπορεί να διαγνώσει και να διορθώσει κάποια θέματα του αυτοκίνητου πριν καν γίνουν εμφανή. Ενώ, η αυτόνομη οδήγηση θα παρέχει μέγιστη ασφάλεια, καθώς το αυτοκίνητο θα δέχεται συνέχεια στοιχεία για την κυκλοφοριακή κίνηση στους δρόμους της πόλης, ώστε να την αποφεύγει.