Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες πλούσιες εκδόσεις από τη Hyundai

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες πλούσιες εκδόσεις από τη Hyundai

ΝΕΑ

Νέες πλούσιες εκδόσεις από τη Hyundai

ΝΕΑ

Το νέο Go της Hyundai! Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση που θα διατεθεί στα μοντέλα της φίρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να υποστηρίξει τη χορηγία του φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA. Εκτός από ένα υψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού, τα Go! SE μοντέλα διαθέτουν επίσης αναβαθμισμένες επενδύσεις στην καμπίνα, ενώ διατίθενται σε πολλά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Champion Blue Metallic.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το πιο οικονομικό Hyundai Go! SE μοντέλο που μπορείτε να αγοράσετε είναι το i10, το οποίο διατίθεται με βενζινοκινητήρα 66 ίππων 1.0 λίτρων, τροχούς 14 ιντσών, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, Apple CarPlay και Android, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα, μαύρη σήματα Go! SE σε διάφορα σημεία. Το i10 Go! SE διατίθεται σε τέσσερα χρώματα αμαξώματος: Champion Blue, Stardust Grey, Phantom Black και Polar White.

Προχωρώντας στην κατηγορία supermini υπάρχει το i20 Go! SE. Εδώ, παίρνετε έναν κινητήρα 84 ίππων 1,2 λίτρων, 15″ τροχούς, μαύρους εξωτερικά καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, DRL LED και μια μάσκα τύπου T-GDi. Στο εσωτερικό υπάρχει μια οθόνη αφής 7 ιντσών, μαύρες επενδύσεις Go! SE και πολλά άλλα. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτόματους προβολείς, υαλοκαθαριστήρες και κάμερα οπισθοπορείας. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα ίδια με αυτά του i10 Go! SE.

Advertisement
Advertisement

Παρόμοιες εκδόσεις υπάρχουν και για τα μεγαλύτερα και ακριβότερα i30 και Tucson με έμφαση στην άνεση και στην πολυτέλεια. Προς το παρόν όλα αυτά αφορούν το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως αυτές οι εκδόσεις θα προστεθούν και στη λίστα των ευρωπαϊκών εκδόσεων.