Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες μοδάτες εκδόσεις των DS 4 και DS 7

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες μοδάτες εκδόσεις των DS 4 και DS 7

ΝΕΑ

Νέες μοδάτες εκδόσεις των DS 4 και DS 7

ΝΕΑ

Η DS Automobiles ξεκινά μια νέα συλλογή εκδόσεων, την Esprit De Voyage, με τις ειδικές εκδόσεις των DS 4 και DS 7 που έχουν έξτρα εξοπλισμό και έμφαση στη μόδα και τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Advertisement
Advertisement

Αμφότερα τα μοντέλα είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής και ξεχωρίζουν με τα υλικά των επενδύσεων και τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα μοντέλα της DS Automobiles έχουν ούτως ή άλλως το προφίλ των «μοδάτων» αλλά με τη νέα «συλλογή» που αφιερώνεται στο «πνεύμα του ταξιδιού» (Esprit de Voyage) η γαλλική μάρκα απογειώνει την αισθητική και το κύρος των μοντέλων της. Η αρχή γίνεται με τα DS 4 και DS 7 που αποκτούν ανάλογες εκδόσεις, με τα χαρακτηριστικά τους να είναι πρωτίστως υψηλής αισθητικής.

Advertisement
Advertisement

Εμπνευσμένα από τη βιομηχανία της μόδας και την υψηλή ραπτική οι δύο νέες εκδόσεις των μοντέλων έρχονται με αναβαθμισμένο στυλ και περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό. Ξεκινώντας με το DS 4 Esprit de Voyage που βασίζεται στο DS 4 Rivoli, διαθέτει ένα πιο φωτεινό χρωματικό συνδυασμό στην καμπίνα με δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση Granite Gray στα καθίσματα και ταμπλό με επένδυση δέρμα Nappa.

Η υπογραφή «Esprit de Voyage» βρίσκεται στα μαρσπιέ των θυρών, ενώ περιμετρικά το χρώμα στα πατάκια είναι σε γκρι χρώμα που ταιριάζει με τις νέες πινελιές στην καμπίνα. Στο αμάξωμα, η νέα έκδοση υπογραμμίζεται από τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα ανάμεσα στους προβολείς LED matrix, που αναδεικνύεται έτι περαιτέρω από τις λεπτομέρειες χρωμίου.

Advertisement

Το ίδιο γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα συναντάμε επίσης στο περίβλημα των παραθύρων και στη λωρίδα της πόρτας του χώρου των αποσκευών, ενώ οι ζάντες έχουν διάμετρο 19 ιντσών με «διαμαντένια» τεχνοτροπία στη διαμόρφωση και ματ ανθρακί απόχρωση. Το DS 7 αντίστοιχα, ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική συνταγή, ενώ και αυτό βασίζεται στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Rivoli.

Advertisement

Τα λογότυπα Esprit de Voyage διακρίνονται στις πόρτες και στα περιβλήματα των καθρεπτών, ενώ και εδώ έχουμε τροχούς 19 ιντσών με σχεδίαση που λέγεται Oyama. Αμφότερα τα μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν με το plug-in υβριδικό κινητήρα της μάρκας, με το DS 7 να είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητη έκδοση. Εναλλακτικά, διατίθενται επίσης οι τυπικοί κινητήρες βενζίνης και diesel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο ελέφαντας τα «πήρε στο κρανίο»! (+video)
Το «τρελό» project VMoto x Pininfarina (+video)
Peugeot 3008 PHEV: Ελευθερία κινήσεων

Advertisement