Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες υπηρεσίες από τη Ford (video)

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες υπηρεσίες από τη Ford (video)

ΝΕΑ

Νέες υπηρεσίες από τη Ford (video)

ΝΕΑ

Θέλοντας να μειώσει τον χρόνο που μεσολαβεί από την στιγμή της επίσκεψης σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, είτε για τον καθιερωμένο έλεγχο, είτε για επισκευή, μέχρι την παραλαβή, η Ford ξεκινά ένα πιλοτικό πρόγραμμα, το Ford Mobile Service.

Advertisement
Advertisement

 

Βάση του συγκεκριμένου προγράμματος, εξειδικευμένοι τεχνικοί του Μπλε Οβάλ θα μπορούν να επισκέπτονται διάφορους πελάτες και κατόχους μοντέλων Ford είτε στις οικίες τους, είτε στον επαγγελματικό τους χώρο για να καταγράψουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν ή επισκευάσουν την όποια ελαφριά ζημιά. Επίσης, θα μπορούν να παρέχουν ένα μικρό έλεγχο και εάν χρειαστεί να αντικαταστήσουν τα βασικά στοιχεία του κινητήρα, όπως τα λιπαντικά, το ψυκτικό υγρό ή ακόμα και τα τακάκια των φρένων. Το πρόγραμμα ήδη τρέχει στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες πολιτείες, όπως η Φλόριντα, το Ιλινόις, το Νιού Τζέρσεϊ και το Τέξας.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η Ford εισάγει ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών, το οποίο ονομάζεται FordPass Rewards. Σύμφωνα με την εταιρεία θεωρείται ως το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβραβεύσεων, με τους κατόχους FordPass να μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους που θα μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωρεάν συντήρηση, αγορά ανταλλακτικών και υπηρεσιών. Η Ford επιδιώκει να βελτιώσει την εμπειρία της κατοχής ενός μοντέλου της και με άλλους τρόπους, όπως ο εξορθολογισμός της διαδικασίας εκμίσθωσης και τα εγκαίνια ενός νέου τηλεφωνικού κέντρου στο Τέξας. Το τελευταίο θα διαθέτει και μία ομάδα εξειδικευμένων υπαλλήλων οι οποίοι θα εξυπηρετούν αποκλειστικά τους κατόχους των επαγγελματικών οχημάτων.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement