Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό SUV της Smart

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό SUV της Smart

Mobility

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό SUV της Smart

Mobility

Με πολύ μικρές διαφορές από το πρωτότυπο που είδαμε στο Μόναχο, το SUV της Smart που πλησιάζει όλο και πιο πολύ στην επίσημη παρουσίασή του, αποκαλύπτεται σε νέες ψηφιακές εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτές κατατέθηκαν στο πλαίσιο της αίτησης για μια σειρά από εγκρίσεις στην υπηρεσία πιστοποίησης της πνευματικής ιδιοκτησίας της ΕΕ.

Όπως μπορεί να δει κανείς, η έκδοση παραγωγής του μοντέλου είναι ουσιαστικά πανομοιότυπη με αυτό που είδαμε ως πρωτότυπο, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Ελάχιστη διαφορά παρατηρείται στο εμπρός μέρος με τις νέες εισαγωγές αέρα και την «ποδιά» κάτω από τον κινητήρα. Στις ψηφιακές αυτές εικόνες, διακρίνεται και η βάση των αισθητήρων για τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του μοντέλου.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, μπορούμε να δούμε τους καθρέπτες που από τις κολώνες του παρμπρίζ έχουν μετακινηθεί στις πόρτες όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, ενώ οι χειρολαβές είναι «κρυμμένες» και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος, έχουν μεγαλύτερο πλάτος. Πίσω ο προφυλακτήρας είναι νέος, ενώ ελαφρώς διαφορετικός είναι και ο διαχύτης που βλέπουμε χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Οι αντίστοιχες εικόνες από το εσωτερικό, δείχνουν πως το ταμπλό θα έχει οβάλ αεραγωγούς, ενώ η κεντρική κονσόλα θα φτάνει μέχρι το πίσω μέρος της καμπίνας και θα φιλοξενεί και τους αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες. Επιβεβαιώνεται επίσης το ότι ενώ το πρωτότυπο ήταν τετραθέσιο, το μοντέλο παραγωγής θα έχει δυνατότητα φιλοξενίας πέντε επιβατών.

Το μοντέλο θα συνδυάζει το σχεδιαστικό στυλ της Mercedes με τη μηχανολογική πλατφόρμα της Geely, σε συνέχεια της συμφωνίας που σύναψαν οι δύο πλευρές το 2019. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί και το μόνο που ξέρουμε είναι πως θα πρόκειται για μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση που θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και δυναμικών χαρακτηριστικών στο δρόμο, ενώ πρέπει να περιμένουμε καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο Μόναχο και το νέο Smart SUV
Ξεχάστε τα αυτοκίνητα! – Έρχονται τα smartphone με τροχούς
Ποσα Tesla πουλήθηκαν τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Advertisement

 

 

 

Advertisement