Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εικόνες της Porsche Taycan

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εικόνες της Porsche Taycan

ΝΕΑ

Νέες εικόνες της Porsche Taycan

ΝΕΑ

Το μοντέλο της Porsche, η Taycan που θα ανταγωνιστεί το «κατεστημένο» της Tesla συνεχίζει τις δοκιμές σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

 

Οι νέες εικόνες από το μοντέλο στα χιόνια της περιοχής που γίνονται οι δοκιμές εξέλιξης σε ακραίες καιρικές συνθήκες, μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την εμφάνιση του μοντέλου. Η πλατφόρμα J1 που χρησιμοποιείται για την Taycan, δίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα πρωτότυπα που έχουμε δει κατά καιρούς. Μια από αυτές είναι η ύπαρξη B Pillar που στα αρχικά πρωτότυπα δεν υπήρχε, μια και η αναζήτηση ακαμψίας οδήγησε το σχεδιαστικό τμήμα σε αυτή την «παραχώρηση». Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και με τους χώρους για τις αποσκευές, που είναι δύο –εμπρός και πίσω- με το μπροστινό να έχει χωρητικότητα 100 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Με μήκος 4.850 mm και πλάτος 1.990 mm, η Taycan μένει περίπου 20 cm μικρότερη σε μήκος από την Panamera αλλά είναι 5,3 cm μεγαλύτερη σε πλάτος. Το μοντέλο πάντως δείχνει να φτάνει στο τέλος σε ότι αφορά την εξέλιξη της εμφάνισής του, καθώς πλησιάζει και ο Σεπτέμβριος που έχει οριστεί ως ο μήνας που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του (στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης). Θυμίζουμε πως η Taycan θα είναι το πρώτο από μια σειρά ηλεκτρικών μοντέλων που θα παρουσιάσει η Porsche μέχρι το 2022, στο πλαίσιο ενός προγράμματος με οικονομικό προϋπολογισμό που θα ξεπεράσει τα 6 δις ευρώ.