Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Η γερμανική φίρμα προσθέτει δύο νέες επετειακές εκδόσεις στην γκάμα της αειθαλούς G-Class οι οποίες τονίζουν ακόμη περισσότερο τον μοναδικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement


Για όσους η εμφάνιση της G-Class δεν είναι αρκετά επιβλητική, η Mercedes τώρα προσθέτει στην γκάμα του μοντέλου δύο νέες επετειακές εκδόσεις (Designo Magma Red & Designo Manufaktur Editio). Οι συγκεκριμένες έχουν αλλαγές στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διατίθενται σε 3 χρώματα αμαξώματος (κόκκινο, μαύρο και λευκό). Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τώρα, έχουμε νέες ζάντες αλουμινίου από την AMG, αλλαγές σε μάσκα & σπόιλερ και διάφορες επενδύσεις από χρώμιο.

Στο εσωτερικό η Mercedes έχει αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα με δερμάτινα καθίσματα Nappa και διάφορες άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες από την AMG. Οι παραπάνω εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με τις G350d & G500 και το κόστος τους στη Γερμανία ξεκινά από τα 110.000 ευρώ. Τέλος να σημειώσουμε ότι ανάλογες στιλιστικές αναβαθμίσεις έχουν προβλεφθεί και για την κορυφαία Mercedes-AMG G63 με την τιμή εκκίνησης να τοποθετείται στα 164.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement