Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

Ελλάδα 22:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για την Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Η Mercedes G-Class έχει παραδοσιακά περίεργο σχήμα για τα δεδομένα των μεγάλων SUV, ενώ ως AMG, είναι εξαιρετική δυνατή. Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα ορισμένες αλλαγές αλλά και επιπλέον επιλογές συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων χαρακτηριστικών προσαρμογής.

Advertisement
Advertisement

 

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πακέτα για τα μοντέλα AMG που δικαιολογούν κάποια ιδιαίτερη προσοχή. Αρχίζουμε με το πακέτο AMG Trail. Ενώ η G-Class φημίζεται για τις εκτός δρόμου ικανότητες, η G63 συχνά υποβιβάζει αυτό το επίπεδο επειδή με τόση ισχύ το στήσιμο αναγκαστικά πρέπει να ρίχνει το βάρος στην άσφαλτο. Αυτό το νέο πακέτο επιδιώκει να αξιοποιήσει καλύτερα τις δυνατότητες της ανάρτησης σε κάθε είδους τερέν, με απαράμιλλη άνεση. Ναι, η AMG εξακολουθεί να έχει την ρυθμιζόμενη ανάρτηση, αλλά όλα γίνονται πιο smooth γεγονός που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε σκληρότερο έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ζάντες 20 ιντσών με πέντε ακτίνες, με ελαστικά παντός εδάφους καθώς και πτερύγια λάσπης και αυξημένη προστασία του κάτω μέρους του οχήματος. Είναι ακόμα ασφαλές να πούμε ότι η AMG G63 δεν είναι έτοιμη για το κυνήγι του Raptor σε μονοπάτια υψηλής ταχύτητας, αλλά για τους λάτρεις της G-Class που θέλουν να την λερώνουν ενίοτε, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η άλλη πρόταση είναι η Stronger Than Time Edition. Αυτή η έκδοση περιορίζεται στην εμφάνιση κάτι που σηματοδοτεί την 20η επέτειο της G-Class AMG. Τα μοντέλα Than Time Edition θα φέρουν μια ειδική μάσκα σε σκούρο χρώμιο, με ματ εξωτερικό φινίρισμα διαφορετικές απολήξεις, όπως και άλλες οπτικές λεπτομέρειες περιμετρικά του SUV. Εννοείται πως δεν λείπουν οι τροχοί 22 ιντσών, αλλά και το cool εσωτερικό. Πάντως η G-Class δεν χάνει τη δυναμική της όσο και να περνά ο καιρός. Η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές για τα συγκεκριμένα πακέτα εκδόσεων.