Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Toyota Corolla και με δυναμική έκδοση

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Toyota Corolla και με δυναμική έκδοση

ΝΕΑ

Νέα Toyota Corolla και με δυναμική έκδοση

ΝΕΑ

Δεν αναμένεται να τη δούμε πριν το 2020 αλλά θεωρείται δεδομένη η απόφαση της Toyota για λανσάρισμα δυναμικής έκδοσης της νέας Corolla.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η Toyota σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματα μετά την παρουσίαση της νέας Corolla και όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα σε αυτά είναι και το λανσάρισμα μιας δυναμικής έκδοσης. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο, αφορά το πώς θα προκύψει η νέα και δυναμική έκδοση του μοντέλου. Μοιάζει πολύ πιθανό να ασχοληθεί με την κορυφαία έκδοση του μοντέλου από την άποψη των επιδόσεων η Gazoo Racing που δεδομένα θα αρχίσει να «φαίνεται» όλο και περισσότερο στη γκάμα της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πάλι, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει τη λύση της TRD (που αφορά κυρίως την αγορά των ΗΠΑ και έχει παρουσιάσει μια σειρά από δυνατγές εκδόσεις για πολλά μοντέλα της Toyota) ή ακόμα και τις –πολύ περιορισμένης παραγωγής- περιπτώσεις GRNM (Gazoo Racing Nurburgring Masters- όπως συνέβη με το Yaris). Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον ότι και αν αποφασιστεί για τη δυναμική έκδοση του μοντέλου που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού πριν καλά- καλά το δούμε από κοντά.

Corolla GR boi 640