Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα στοιχεία για το Hyundai Sonata

Ελλάδα 19:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα στοιχεία για το Hyundai Sonata

ΝΕΑ

Νέα στοιχεία για το Hyundai Sonata

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Sonata, του μεγάλου sedan της Hyundai, θα διατεθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου με κινητήρες 1,6 και 2,5 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

 

Οι επιλογές κινητήρα που αφορούν στο μοντέλο που θα διατεθεί εκτός Κορέας, θα είναι σίγουρα δύο. Ο μικρότερος από τους δύο κινητήρες και αυτός που θα αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά περισσότερο, είναι ο turbo 1.600άρης με απόδοση 180 ίππων. Ο μεγαλύτερος θα είναι GDI και με χωρητικότητα 2,5 λίτρων θα εμφανίζει απόδοση 190 ίππων. Αμφότεροι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Για την Κορεάτικη αγορά, το μοντέλο θα έχει έκδοση και με 2λιτρο κινητήρα που θα αποδίδει 158 ίππους, ενώ με ίδιας χωρητικότητας κινητήρα βενζίνης θα είναι διαθέσιμη και υβριδική έκδοση του μοντέλου. Πλούσιος θα είναι και ο εξοπλισμός του μοντέλου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη Hyundai, που αναφέρουν πως εκτός των άλλων το νέο Sonata θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με ψηφιακό κλειδί. Στο πακέτο εξοπλισμού του νέου Sonata θα δίνουν το παρόν από τη βασική κιόλας έκδοση, όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που έρχονται για να κάνουν τις μετακινήσεις σημαντικά ασφαλέστερες.

Advertisement