Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα σειρά Cars από την Disney+ (+video)

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα σειρά Cars από την Disney+ (+video)

ΝΕΑ

Νέα σειρά Cars από την Disney+ (+video)

ΝΕΑ

Οι Lightning McQueen και Mater επιστρέφουν στην νέα σειρά «Cars On The Road», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο συνδρομητικό κανάλι Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η Disney, παραμένει ένας μεγάλος παραγωγός ταινιών και σειρών παρά τον συναγωνισμό της Marvel.

Η εταιρεία έχει στη διάθεσή της χαρακτήρες και ταινίες σχεδόν ενός αιώνα. Τώρα σε αυτό το τεράστιο «θησαυροφυλάκιο», προστίθενται και οι ήρωες από τον χώρο του αυτοκινήτου και τις ταινίες «Cars».

Πρωταγωνιστές στη σειρά με τίτλο: «Cars On The Road» θα είναι οι Lightning McQueen και Mater, (με τη φωνή των Owen Wilson και Larry the Cable Guy). Το σενάριο θέλει τους δύο φίλους να ξεκινούν ένα ταξίδι cross-country στην Αμερική για να συναντήσουν την αδερφή του Mater.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά θα έχει εννέα επεισόδια και ο σκηνοθέτης Steve Purcell την περιέγραψε ως «Περιήγηση σε όλη τη χώρα με τον Lightning McQueen και τον Mater». Στα εννέα αυτά επεισόδια οι δύο φίλοι θα βιώσουν μίνι περιπέτειες και «απροσδόκητες ανατροπές».

Αυτό είναι ξεκάθαρο από το τρέιλερ, το οποίο δείχνει τους ήρωες να συναντούν: Έναν δεινόσαυρο, ένα τσίρκο και ένα αγώνα με monster trucks. Το κλιπ δείχνει επίσης μία αναμέτρηση των πρωταγωνιστών σε στυλ Mad Max από την τελευταία ταινία του Fury Road.

Advertisement

Το πρώτο φιλμ «Cars» κυκλοφόρησε το 2006 και έγινε τεράστια επιτυχία καθώς απέφερε περίπου 454.000.000 ευρώ παγκοσμίως. Ακολούθησε το «Cars 2» το 2011, το οποίο κέρδισε σχεδόν 549.000.000 παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι επιδοκιμάστηκε από κριτικούς και το κοινό. Το «Cars 3» κυκλοφόρησε έξι χρόνια αργότερα και σηματοδότησε την επιστροφή της σειράς, αλλά ήταν η ταινία με τη χειρότερη απόδοση με παγκόσμιες αποδόσεις σχεδόν 377.000.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Συνεργασία με την Pixar για την δημιουργία της Sally Carrera (video)\
Βόρεια Κορέα: Δείτε ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν στην χώρα του Κιμ (+video)
Στο σφυρί 13 αυτοκίνητα από το τελευταίο Mad Max (+video)