Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκίτσο-όνειρο της Porsche Taycan GT3

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκίτσο-όνειρο της Porsche Taycan GT3

ΝΕΑ

Σκίτσο-όνειρο της Porsche Taycan GT3

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή η Taycan GT3 έτσι όπως την «ονειρεύτηκαν» οι φίλοι της Porsche αλλά ακόμα, δεν υπάρχει.

Advertisement
Advertisement

 

Ήταν και παραμένει ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Porsche. Η Taycan, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Γερμανικής εταιρείας, έχει κερδίσει το κοινό και τους ειδικούς με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ήδη αναμένεται να το δούμε σε συγκεκριμένες εκδόσεις. Σίγουρα δεν υπάρχει στα πλάνα της εταιρείας η έκδοση GT3 που «οραματίστηκαν» στο Taycan EV Forum- τουλάχιστον όχι ακόμα. Όπως και να έχει όμως, βάζοντας ορισμένα στοιχεία από την 911 GT3 στην εμφάνιση της Taycan, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα πλαισιώνουν τη «βασική» έκδοση του μοντέλου, είναι οι Taycan 4S και η Taycan Turbo. Και αν στις πρώτες δύο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, στην Turbo μπερδεύεται λίγο το πράγμα, μια και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε- σίγουρα όμως, όχι την ύπαρξη turbo…Σίγουρα οι εκδόσεις μετά τη «βασική» Taycan, θα είναι αυτές που θα έχουν μεγαλύτερη απόδοση ισχύος. Αν όμως είναι έτσι τα πράγματα, τότε γιατί να αποκλείσουμε και την GT3 εκδοχή;