Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα pick-up Nissan Titan Pro-4X

Ελλάδα 6:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα pick-up Nissan Titan Pro-4X

ΝΕΑ

Νέα pick-up Nissan Titan Pro-4X

ΝΕΑ

Η Nissan μέσω του αγωνιστικού της τμήματος Nissan Motorsports παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο δύο νέες εκδόσεις του pick-up Titan, με πολύ δυναμικά off road χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η πρώτη έκδοση βασίζεται πάνω στο «απλό» Titan και περιλαμβάνει αρχικά μια νέα ανάρτηση από την Nissan Motorsports με αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 38 χλστ. εμπρός και 25 χλστ. πίσω.Eπίσης, η νέα έκδοση που ονομάζεται Titan Pro-4X, διαθέτει μια καινούργια εξάτμιση, μαύρες ζάντες 20 ιντσών, μαύρη εμπρόσθια γρίλια και πλαϊνά σκαλοπάτια, αλλά και κάλυμμα καρότσας, LED προβολείς ομίχλης και σκαλοπάτι στον πίσω προφυλακτήρα. Η δεύτερη νέα έκδοση με το ίδιο όνομα αφορά στο πιο hardcore Nissan Titan XD με τον 5λιτρο V8 turbodiesel των 310 ίππων, ο οποίος αποκτά μια custom off road ανάρτηση από την Icon Vehicle Dynamics, εμπρόσθια γρίλια με μπάρα LED και θέση για κάμερα, νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με LED και πλαϊνά σκαλοπάτια.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον των παραπάνω, η Nissan Motorsports τοποθετεί Method μαύρες ζάντες και off road ελαστικά της Hankook, ενώ προσθέτει μια νέα απόληξη για την εξάτμιση, πίσω σκαλοπάτι, bull-bar στην καρότσα και ειδικό διαχωριστικό στο εσωτερικό της.