Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mustang Mach 1 με πάνω από 500 ίππους

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Mustang Mach 1 με πάνω από 500 ίππους

ΝΕΑ

Νέα Mustang Mach 1 με πάνω από 500 ίππους

ΝΕΑ

Η επιστροφή της Mach 1 μεγαλώνει τη γκάμα των Mustang για λογαριασμό της Ford και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο αλλά ένα «συμβατικό» αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Όσο «συμβατικό» μπορεί να θεωρηθεί ένα μοντέλο με τον κινητήρα εμπρός, την κίνηση πίσω και την απόδοση να ξεπερνά τους 500 ίππους. Η Ford ετοιμάζει το νέο μοντέλο της Mustang, έχοντας στο «επίκεντρο» της εξέλιξης το ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα των 5 λίτρων που θα αποδίδει πάνω από 500 ίππους. Η νέα Mach 1, θα πάρει θέση στη γκάμα των Mustang με εντυπωσιακές προδιαγραφές και δεν θα είναι μια έκδοση με αισθητικές διαφοροποιήσεις μόνο.

Advertisement
Advertisement

Μια αναφορά από τo Ford Authority που υποστηρίζει πως οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες, κάνει λόγο για «στόχο» στα πάνω από 520 άλογα ως απόδοση για τον κινητήρα της Mach 1 από τη μεριά της Ford. Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες, δείχνουν τις διαφορές από τις υπόλοιπες Mustang, παρά το καμουφλάζ. Οι στρογγυλοί αεραγωγοί φαίνονται ξεκάθαρα και δίνουν το στίγμα της διαφορετικότητας για τη συγκεκριμένη έκδοση, όπως και στο πίσω μέρος όπου μεταξύ άλλων διακρίνονται και οι 4 απολήξεις της εξάτμισης.