ΝΕΑ

Νέα Mercedes G-Class AMG Line με «αύρα» από την AMG

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Mercedes G-Class AMG Line με «αύρα» από την AMG

ΝΕΑ

Νέα Mercedes G-Class AMG Line με «αύρα» από την AMG

ΝΕΑ

Η Mercedes παρουσιάζει τη νέα έκδοση AMG Line της καινούργιας G-Class, η οποία έρχεται για να προσφέρει μια πιο σπορτίφ εικόνα στη νέα γενιά του αυτοκινήτου, προϊδεάζοντάς μας και για τις top AMG εκδόσεις που θα έρθουν. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μετά λοιπόν την G-Class Night Package, η Mercedes προσθέτει και την επιλογή AMG Line στη γκάμα της νέας G-Class, η οποία ξεχωρίζει με το ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο τμήμα της (γρίλια, προφυλακτήρας), τις νέας σχεδίασης ζάντες των 20 ιντσών, αλλά και τον επίσης αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα.

Οι εξωτερικές βελτιώσεις της νέας έκδοσης ολοκληρώνονται με τους τονισμένους θόλους των τροχών, τα εξωτερικά αλουμινένια πλαϊνά ενθέματα, αλλά και την αναγραφή «Mercedes-Benz» στις εμπρόσθιες δαγκάνες των φρένων.

Επιπλέον των παραπάνω, η Mercedes έχει προσθέτει μια νέα σπορ εξάτμιση, η οποία βελτιώνει το ηχητικό αποτέλεσμα του 4λιτρου V8 biturbo κινητήρα βενζίνης της G500, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει απόδοση ισχύος 422 ίππων και μέγιστη ροπή 610 Nm.

Advertisement
Advertisement

Archivnummer: SSPIP75714

Σπορτίφ αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό εκεί όπου η νέα Mercedes G-Class AMG Line εφοδιάζεται με ένα σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, τριάκτινο design και δέρμα Nappa. Επίσης έχουν προστεθεί νέες κόκκινες ραφές σε όλο το δερμάτινο σαλόνι, ενώ από την AMG έρχονται τα πατάκια.

Archivnummer: SSPIP75748