Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-AMG C 63 θα είναι κάπως έτσι

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Mercedes-AMG C 63 θα είναι κάπως έτσι

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes-AMG C 63 θα είναι κάπως έτσι

ΝΕΑ

Η πολλά υποσχόμενη Mercedes-AMG C 63, το super sedan επιδόσεων, ιντριγκάρει πολλούς ανεξάρτητους σχεδιαστές να φανταστούν πως θα δείχνει το παρουσιαστικό του.

Advertisement
Advertisement

Αυτό έχει ως συνέπεια να γινόμαστε περαιτέρω σοφότεροι γύρω από το στυλ που θα υιοθετεί η νέα C63 AMG, όπως είναι για παράδειγμα οι χαρακτηριστικά επιθετικές λεπτομέρειες του εμπρός προφυλακτήρα.

Στο Kolesa.ru δημιούργησαν δύο απεικονίσεις βασιζόμενοι στις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και αφαιρώντας το όποιο καμουφλάζ . 

Οι διαφορές μεταξύ της τρέχουσας C 63 και της επόμενης, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ρεαλιστική προσέγγιση είναι διακριτικές μεν αλλά όχι αμελητέες, Έτσι π.χ. ο προφυλακτήρας δείχνει μεν  οικείος, αλλά είναι πολύ πιο τονισμένος, ενώ η  μάσκα Panamericana βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο κέντρο, όπως ακριβώς αναμενόταν δηλαδή.

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος φαίνεται πλέον πολύ πιο σπορ χάρη στο σχεδιασμό των νέων πίσω φωτιστικών που η Mercedes παρουσίασε στις αρχές της χρονιάς στη νέα C-Class. Εξίσου χαρακτηριστικές και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες χωρίζονται τώρα από έναν λεπτό διαχύτη.

Αναμφισβήτητα το πίσω μέρος της νέας κορυφαίας C-Class δείχνει πολύ πιο δυναμικό σε σχέση με αυτό της υπάρχουσαας. Επίσης σημειώστε πως τα νέα, μεγαλύτερα φρένα κρύβονται πίσω από ακόμη μεγαλύτερους τροχούς. Αναμενόμενο…

Τώρα, αν θα μπορούσατε να ανοίξετε το καπό σίγουρα θα νιώθατε έκπληξη με αυτό που θα αντικρίζατε. Η επόμενη γενιά της C63 αποχαιρετά πλέον τον θηριώδη V8 αντικαθιστώντας τον με έναν υπερτροφοδοτούμενο υβριδικό τετρακύλινδρο 2.000 κυβικών.

Advertisement

Αν σας ακούγεται πολύ “soft” η κίνηση, να σας ενημερώσουμε πως τελικά δεν θα είναι. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αναμένεται να αποδίδει πάνω από 550 ίππους, περισσότερους δηλαδή από τους 503 ίππους του σημερινού V8.

Advertisement

Όπως και η καινούργια C-Class που παρουσιάστηκε πρόσφατα, έτσι και οι πιο hot AMG δεν απέχουν πολύ από την εμφάνιση του προηγούμενου μοντέλου. Η Mercedes προέβη σε μια συντηρητική πολιτική σε ότι αφορά στη σχεδίαση του νέου μοντέλου, αλλάζοντας περισσότερο πιο ουσιαστικά πράγματα, όπως είναι το εσωτερικό το οποίο είναι εμπνευσμένο από την μεγάλη S-Class, τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε επίπεδο προηγμένης τεχνολογίας.

Η νέα πολυαναμενόμενη Mercedes-AMG C63 του 2022 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στα τέλη του έτους που διανύουμε. Υπομονή, δεν απέχουμε πολύ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Mercedes-AMG C63 απεικονίζεται ψηφιακά
Χωρίς V8, αλλά γρηγορότερη η νέα Mercedes-AMG C63
«Λαμπάδιασε» τη Mercedes-AMG C63 κάνοντας burn out σε γάμο (video)

Advertisement