Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Lotus Elise: Φουριόζα και αδύνατη

Ελλάδα 10:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Lotus Elise: Φουριόζα και αδύνατη

ΝΕΑ

Νέα Lotus Elise: Φουριόζα και αδύνατη

ΝΕΑ

Η νέα γενιά της Lotus Elise σύμφωνα πάντα με τους ιθύνοντες της εταιρίας, θα εμφανιστεί επίσημα το 2020 και θα ταράξει ακόμη μια φορά τα νερά με την κατασκευαστική δομή της.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Όλα τα λεφτά θα αποτελέσει και πάλι το νέο πλαίσιο, φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με το οποίο η νέα Lotus Elise θα εναρμονιστεί με τις αυστηρές νόρμες ασφάλειας που ισχύουν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ.
Σκοπός της Lotus είναι να εισβάλλει δυναμικά στην τεράστια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη κερδοφορία.

Lotus-Elise-640

Advertisement
Advertisement

Ξεκάθαρος στόχος της φίρμας είναι να πουλά 4.000 αυτοκίνητα το χρόνο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μέσα από την ίδια την εταιρία.

Παρότι τα λόγια προς το παρόν για επιμέρους στοιχεία, βγαίνουν με το σταγονόμετρο για τη νέα Lotus Elise του 2020, σίγουρο θεωρείται πως το απόβαρο δεν θα ξεπερνά τα 900 kg, κάτι που ερμηνεύεται σε τέλεια κατανομή βάρους, αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης, ελάχιστη αδράνεια και έντονες συγκινήσεις.

Lotus+Elise+Concept-640

Advertisement

Με τέτοια κατασκευαστική δομή, η επιλογή του κινητήρα έπεται, το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι αν το σύνολο θα είναι ατμοσφαιρικό ή υπερτροφοδοτούμενο. Περιμένουμε νεότερα…