Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα εικόνα- teaser για το MINI Vision Urbanaut

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα εικόνα- teaser για το MINI Vision Urbanaut

Mobility

Νέα εικόνα- teaser για το MINI Vision Urbanaut

Mobility

Το Vision Urbanaut παρουσιάζεται σε μια ακόμα εικόνα- teaser δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως η επαναφορά του ενδιαφέροντος για τα οχήματα ενός όγκου είναι γεγονός, τουλάχιστον για τη MINI.

Advertisement
Advertisement

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του MINI Vision Urbanaut συνεχίζεται καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα teaser του επερχόμενου concept.

Το νέο αυτό teaser είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό καθώς δείχνει ότι το Vision Urbanaut θα είναι ουσιαστικά ένα MINI van. Όπως μπορείτε να δείτε, το concept θα έχει μια στρογγυλεμένη μπροστινή όψη, που θα φτάνει με ρευστή γραμμή μέχρι και το παρμπρίζ. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ογκώδεις τροχούς και σχετικά επίπεδη οροφή. Από την εικόνα καταλαβαίνουμε πως το πίσω μέρος θα είναι και αυτό καμπυλωτό, ενώ είναι προφανής η προσπάθεια των σχεδιαστών για ελάχιστες προεξοχές στο σχήμα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Για το εσωτερικό, μπορούμε να περιμένουμε ένα σαλόνι με αναπαυτικά καθίσματα που θα διαθέτουν ταπετσαρία δύο τόνων, καθώς και ραφές σε μπλε αντίθεση. Η MINI τοποθετεί το concept της ως μια «αστική όαση» με μια «εντελώς νέα προσέγγιση της έννοιας του χώρου». Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για το concept που βάσει προγράμματος θα αποκαλυφθεί στις 18 Νοεμβρίου. Η MINI έχει επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι θα διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, ενώ το σαλόνι με τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει, αφήνει υπόνοιες για δυνατότητα αυτόνομης μετακίνησης από τη μεριά του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα:

Αυτά τα van μοντέλα θα σας ενθουσιάσουν

Advertisement

ΔΟΚΙΜΗ: MINI John Cooper Works GP

Αυτό το ηλεκτρικό Mini είναι αστραπή

Advertisement