Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Toyota Land Cruiser Sahara Horizon

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Toyota Land Cruiser Sahara Horizon

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Toyota Land Cruiser Sahara Horizon

ΝΕΑ

Μια περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση του Land Cruiser, παρουσίασε η Toyota για την αγορά της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Είναι μια περιορισμένης παραγωγής, στις 400 μονάδες, έκδοση που βασίζεται πάνω στην κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση του μοντέλου (LC200 Sahara). Ανάμεσα στις αλλαγές που φέρει η ειδική αυτή έκδοση, είναι η ιδιαίτερη μάσκα εμπρός με το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα αλλά και το σκούρο περίβλημα στα φώτα. Ειδική ραφή στα καθίσματα, στις επενδύσεις των θυρών με κάποια χρωμιωμένα στοιχεία και στο δερμάτινο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Τα φώτα καλωσορίσματος, με το άνοιγμα των θυρών εμπρός και πίσω, προβάλλουν στο έδαφος το λογότυπο “Horizon” μαζί με το “Land Cruiser”. Στις αλλαγές- αναβαθμίσεις της ειδικής αυτής έκδοσης, περιλαμβάνονται και τα φώτα LED, οι 18άρες ζάντες αλουμινίου, η μεγάλη ηλιοροφή και ο 4ζωνικός κλιματισμός. Φυσικά στον εξοπλισμό του, περιλαμβάνονται αεριζόμενα και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ιδιαίτερα δυνατό ηχοσύστημα, δορυφορική πλοήγηση και ολόκληρο το πακέτο των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Ο κινητήρας της ειδικής αυτής έκδοσης, είναι ο turbodiesel V8 των 4,5 λίτρων που αποδίδει 272 ίππους και 650 Nm ροπής, που είναι διαθέσιμη από τις 1.600 και μένει σταθερά στο προσκήνιο έως τις 2.600 σ.α.λ. Η μετάδοση της κίνησης αφορά όλους τους τροχούς και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο με 6 σχέσεις και υποπολλαπλασιασμό. Η τιμή της ειδικής έκδοσης Sahara Horizon, είναι 129.000 δολάρια Αυστραλίας (79.660 €) και θεωρείται αρκετά ακριβή επιλογή.

Advertisement