Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της Mercedes S-Class Coupe

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση της Mercedes S-Class Coupe

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της Mercedes S-Class Coupe

ΝΕΑ

H Mercedes πρόκειται να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ μια νέα ειδική έκδοση της S-Class Coupe. Πρόκειται για την «Night Edition».

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition ξεχωρίζει αρχικά με τους στάνταρ προφυλακτήρες και μάσκα της AMG, τη νέα γρίλια με γυαλιστερή μαύρη επένδυση, αλλά και τις ίδιες επενδύσεις στα καπάκια των καθρεπτών και χαμηλά στις πλαϊνές ποδιές. Σχεδιασμένοι από την AMG είναι και οι 20 ιντσών τροχοί σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν επίσης λογότυπο «Night Edition» στα εμπρός «φτερά», φωτιζόμενα πλαϊνά μαρσπιέ, αλλά και μια ειδική γκρι βαφή για το αμάξωμα. Στο εσωτερικό, η Mercedes προσφέρει την επιλογή για δέρμα, Nappa δέρμα ή AMG Nappa δέρμα, σε μαύρο, γκρι/μαύρο, καφέ/μαύρο ή κόκκινο/μαύρο, μαζί με μαύρες επενδύσεις ξύλου και AMG σπορ τιμόνι.

Από πλευράς κινητήρων, η νέα special Mercedes S-Class Coupe έρχεται με τον 3λιτρο V6 των 367 ίππων στην έκδοση S400 4Matic Coupe ή με τον 4,7 λίτρων V8 των 455 ίππων για τις επιλογές S 500 Coupe και S 500 4Matic Coupe. Η πρώτη παρουσίαση της νέας Mercedes S-Class Coupe Night Edition θα γίνει όπως προείπαμε στις αρχές Ιανουαρίου στην Έκθεση του Ντιτρόιτ. Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο στην Ευρώπη, σε τιμές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Advertisement
Advertisement