Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector’s Edition

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector’s Edition

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector’s Edition

ΝΕΑ

Για την Κινέζικη αγορά, η Mercedes έχει ετοιμάσει μια ειδική συλλεκτική έκδοση που έχει και πολλά Maybach στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Η αγάπη που δείχνουν πολλοί Κινέζοι για τα πολυτελή αυτοκίνητα, έφερε ακόμα και τη Mercedes μπρος στην ανάγκη να παρουσιάσει μια ειδική έκδοση της S450 4MATIC, με τα λογότυπα σε πολλά σημεία, της Maybach. Η Collector’s Edition της υπάρχουσας Mercedes-Maybach S450 4MATIC έχει και αυτή το 3λιτρο 6κύλινδρο σύνολο με τους δύο υπερσυμπιεστές που διαθέτει και ήπιο υβριδικό σύστημα 48V.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοση της ισχύος παραμένει στα 367 άλογα και σε ότι έχει να κάνει με τη ροπή, η μέγιστη τιμή της είναι 51,0 kgm. Η μεταφορά της ισχύος και της ροπής, γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων. Κοιτώντας το αυτοκίνητο απ’ έξω, αυτό που προσέχει πριν από όλα κανείς, είναι η χαρακτηριστική χρωμιωμένη μάσκα στο μπροστινό μέρος. Οι τροχοί των 20 ιντσών είναι δίχρωμοι, μαύρο- ασημί και το σχέδιό τους αφορά αποκλειστικά τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου.

Το ίδιο ισχύει αναφορικά με την αποκλειστικότητα και με το χρώμα του αμαξώματος, με τη συγκεκριμένη καφέ απόχρωση να αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της συγκεκριμένης έκδοσης. Οι ιδιαιτερότητες συνεχίζονται στην πολυτελέστατη καμπίνα, όπου το καφέ ποιοτικό δέρμα κυριαρχεί. Απόλυτα ταιριαστά με το ύφος του μοντέλου είναι και τα σχέδια στις μοκέτες, με το σήμα της Maybach να κάνει τη διαφορά.

Advertisement

Το ίδιο σήμα απεικονίζεται στα «φώτα καλωσορίσματος» που προβάλλουν το σήμα της Maybach στο έδαφος όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές. Το κόστος της συγκεκριμένης έκδοσης –που για την Κινέζικη αγορά σύμφωνα με πληροφορίες θα σημάνει και τον τερματισμό της διάθεσης των Maybach S560 και S680- ανέρχεται στο ποσό των 205.586 δολαρίων (€192.000).

Advertisement