Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για το Jeep Compass

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση για το Jeep Compass

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για το Jeep Compass

ΝΕΑ

Με εμφάνιση Trailhawk η νέα ειδική έκδοση Upland του Compass της Jeep προσθέτει περισσότερες επιλογές στη γκάμα του μεσαίου SUV μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Με LED φώτα ημέρας αλλά και ίδιας τεχνολογίας πίσω φωτιστικά, μεγαλύτερη οθόνη για το λειτουργικό του infotainment συστήματος και ανανέωση στη γκάμα των ζαντών αλουμινίου, το Jeep Compass θα συνεχίσει από το 2019 την εμπορική του πορεία. Το μοντέλου που παρουσιάστηκε το 2017, έχει μια δυναμική στις αγορές όπου διατίθεται και η Jeep θέλει να την ενισχύσει με νέες εκδόσεις και περισσότερο εξοπλισμό. Η Upland έχει την εμφάνιση της Trailhawk και πολλά στοιχεία από τον εξοπλισμό της τελευταίας, χωρίς την τετρακίνηση που έχει δώσει το βαρυσήμαντο παράσημο- αποδεικτικό της ανώτερης ικανότητας του μοντέλου σε σκληρές εκτός δρόμου συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Jeep Compass Trail boi 530

Για όσους θέλουν λίγο περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας, θα υπάρχει η έκδοση Compass Limited, με μαύρη οροφή και φιμέ τζάμια, ενώ στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται και οι γκρι λεπτομέρειες. Εδώ η οθόνη για το Uconnect είναι 8,4 ιντσών και υποστηρίζει το πλέον ενημερωμένο GPS της εταιρείας. Η τετρακίνηση είναι προαιρετική, καθώς η βασικές εκδόσεις του Compass είναι προσθιοκίνητες, ενώ κάτω από το εμπρός καπό θα βρίσκουμε και τον 2,4 λίτρων 4κύλινδρο σε σειρά κινητήρα με τους 182 ίππους. Οι επιλογές της μετάδοσης είναι το κλασσικό 6άρι χειροκίνητο ή το 9άρι αυτόματο.

Jeep Compass Trail boi 640