Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Νέα γραμμή παραγωγής για τη Rimac

Ελλάδα 16:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα γραμμή παραγωγής για τη Rimac

Mobility

Νέα γραμμή παραγωγής για τη Rimac

Mobility

Μια νέα γραμμή παραγωγής εγκαινίασε η Rimac για να επιταχυνθεί η διαδικασία συναρμολόγησης του ηλεκτρικού hypercar C_Two.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γραμμή παραγωγής βρίσκεται στο εργοστάσιο που άνοιξε πρόσφατα η εταιρεία στην Κροατία, στο Veliko Trgovisce και θα της επιτρέψει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή των απαιτούμενων αυτοκινήτων προκειμένου το C-Two να πάρει έκκριση τύπου. Η Rimac θα είναι πλέον σε θέση να ολοκληρώσει την κατασκευή ενός πρωτοτύπου C_Two σε περίπου πέντε εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος θα μειωθεί στο μισό σε σχέση με την πρότερη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Με τη νέα γραμμή παραγωγής σε πλήρη λειτουργία, η δυναμική του νέου εργοστασίου της εταιρείας, θα φτάσει τα 4 αυτοκίνητα το μήνα. Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την κατασκευή τεσσάρων αυτοκινήτων αλλά η διαδικασία για την έγκριση τύπου απαιτεί την παραγωγή 13 ακόμη για τις απαραίτητες δοκιμές, ενώ θα ακολουθήσουν και ακόμα 10 αυτοκίνητα πριν την έναρξη της παραγωγής των αυτοκινήτων που θα πωλούνται. Η Κροατική εταιρεία εκτιμά ότι τα περισσότερα από αυτά θα παραχθούν φέτος, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες, είναι προγραμματισμένες για το 2021.