Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Ποια είναι τα νέα gadgets

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Ποια είναι τα νέα gadgets

ΝΕΑ

Tesla: Ποια είναι τα νέα gadgets

ΝΕΑ

H Tesla έχει ανακοινώσει ότι σύντομα θα διαθέσει την αναβάθμιση λογισμικού ενδεχομένως να ονομαστεί «2023.4» για τα μοντέλα της. Η νέα έκδοση θα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από πριν.

Advertisement
Advertisement

Οι κάτοχοι μοντέλων τής Tesla αναμένουν το νέο, αναβαθμισμένο λογισμικό τής αμερικανικής εταιρείας το οποίο πιθανόν να «βγει στον αέρα» σε χρονικό διάστημα πλησίον τού αντίστοιχου «FSD Beta V11.3».

Από την αμερικανική εταιρεία δεν ανακοινώνεται επίσημα τι καινούργιο θα διαθέτει η «2023.4». Ωστόσο, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι κάποιες από αυτές θα αφορούν τόσο στο τιμόνι των μοντέλων της εταιρείας όσο και στους προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, με την αναβάθμιση του λογισμικού θα υπάρχει η αυτόματη λειτουργία της θερμαινόμενης στεφάνης του τιμονιού. Η επιλογή της θα επιτρέπει στο αντίστοιχο σύστημα να αυξάνει τη θερμοκρασία σε αυτή όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή, τους χειμερινούς μήνες. Φυσικά, θα εξακολουθήσει να υπάρχει και η κατ’ επιλογή ενεργοποίηση.

Εκτός αυτού, έγινε γνωστό ότι με την αναβάθμιση το σύστημα «Sentry Mode» θα διαθέτει επιλογή διαλείπουσας αφής των προβολέων στην περίπτωση που το σύστημα περιμετρικού ελέγχου του αυτοκινήτου αντιληφθεί ότι πλησιάζει κάποιος για να βανδαλίσει ή να κλέψει το όχημα.

Advertisement

Ως τώρα, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό άναβε τη μεγάλη «σκάλα» των φώτων με σκοπό να τρομάξει αυτόν που έχει κακή πρόθεση αλλά και να φωτίσει τον περιβάλλοντα χώρο και ειδοποιήσει τους τυχόν παρευρισκόμενους. Πλέον, αυτό θα γίνεται με παλλόμενο φωτισμό για να μην τυφλώνει και ενοχλεί τους περαστικούς κοντά στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Επίσης, με αυτό τον τρόπο οι κάμερες που υπάρχουν περιμετρικά του οχήματος θα μπορούν να καταγράφουν ευκρινέστερα το συμβάν και ενδεχομένως τον σωματότυπο ή και το πρόσωπο αυτού που σκόπευε να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έβαλε τη… γάτα του να οδηγεί το Tesla (+video)
Από νωρίς στα βάσανα το φορτηγό της Tesla
Απίστευτο: Προσπαθεί να φουλάρει Tesla με βενζίνη