Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα εποχή και redesign για το Carscoops με την υπογραφή της Cloudevo

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα εποχή και redesign για το Carscoops με την υπογραφή της Cloudevo

ΝΕΑ

Νέα εποχή και redesign για το Carscoops με την υπογραφή της Cloudevo

ΝΕΑ

Ο «ηγέτης» στον χώρο της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής / ΗΠΑ, εμπιστεύτηκε την Cloudevo για την αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας του…

Advertisement
Advertisement

Το Carscoops, ένας από τους «ηγέτες» στον χώρο της αυτοκινητιστικής δημοσιογραφίας παγκοσμίως, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής / ΗΠΑ,  εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία της Cloudevo για τον ολιστικό επανασχεδιασμό του ιστοτόπου του σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός νέου και πιο χρηστικού διαδικτυακού περιβάλλοντος για τους αναγνώστες.

Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο μεγάλο redesign του, το Carscoops, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που επιτάσσει η νέα εποχή για τις εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επέλεξε να αναβαθμίσει τη διαδικτυακή παρουσία του, προχωρώντας στον πλήρη ανασχεδιασμό του ιστοτόπου του και στη διαμόρφωση μιας νέας ψηφιακής ταυτότητας.

Η Cloudevoη ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία digital growth στην Ελλάδα, ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του ιστότοπου του διεθνούς «θρύλου» στη δημοσιογραφία αυτοκινήτου, κάνοντάς τον πιο ελκυστικό και πιο μοντέρνο από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ο σύγχρονος μινιμαλιστικός σχεδιασμός προσδίδει μια άνευ προηγουμένου καθαρότητα στον ιστότοπο κάνοντας την εμπειρία του χρήστη μοναδική. O επανασχεδιασμός του Carscoops δεν στόχευε μόνο στην υψηλή αισθητική του αλλά και στην καλύτερη χρηστικότητά του. Έχοντας τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτωσης, οι επισκέπτες πλέον πλοηγούνται και αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο χωρίς εμπόδια και αναμονή φόρτωσης των σελίδων. Παράλληλα, το responsive design του προσφέρει ένα ευχάριστο, καλαίσθητο και γρήγορο περιβάλλον στον αναγνώστη.

Βασισμένο στις αρχές της υψηλής αισθητικής, της ταχύτητας και της χρηστικότητας, το νέο Carscoops, πέρα από τις πιο αξιόπιστες ειδήσεις για το αυτοκίνητο, προσφέρει πλέον στους αναγνώστες του και την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης.