Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα επετειακή έκδoση για το Nissan LEAF

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα επετειακή έκδoση για το Nissan LEAF

ΝΕΑ

Νέα επετειακή έκδoση για το Nissan LEAF

ΝΕΑ

Το μοντέλο αντλεί έμπνευση από το Ariya και την ιαπωνική παράδοση, ενώ διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητάς του.

Advertisement
Advertisement

Επ αφορμής της δεκαετούς παρουσίας του Nissan LEAF στην αγορά, η ιαπωνική εταιρεία λανσάρει μια επετειακή έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου, η οποία φέρει την κωδική ονομασία “LEAF10” και ξεχωρίζει για τα υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητάς του.

Ειδικότερα, η Nissan μεριμνά για τη συνεχή σύνδεση των επιβατών στο διαδίκτυο και ως εκ τούτου, η επετειακή έκδοση εξοπλίζεται με In-Car Wi-Fi. Μπορούν να συνδεθούν έως και 7 συσκευές, γεγονός που επιτρέπει στον οδηγό να ικανοποίει κάθε επιμέρους «θέλω» των μελών της οικογένειάς του.

Advertisement
Advertisement

Ο τελευταίος, παράλληλα, επωφελείται από την εφαρμογή για smartphone “NissanConnect Services”, η οποία του επιτρέπει να ρυθμίσει πολλές από τις λειτουργίες από απόσταση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα συνιστά ο έλεγχος του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας και η δυνατότητα θέρμανσης της καμπίνας, προτού επιβιβαστούν στο όχημα. Παράλληλα, το μοντέλο υιοθετεί ακόμα πιο προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και υποβοήθησης, με ενδεικτικό το σύστημα Intelligent Blind Spot Intervention. Ακόμη, έχει ενσωματωθεί η προηγμένη τεχνολογία ProPILOT, όπως και οι τεχνολογίες e-Pedal (ηλεκτρονικό πεντάλ).

Σχεδιαστικά, έμπνευση αντλείται τόσο από την ιαπωνική παράδοση όσο και από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover/coupe της Nissan, Ariya. Αναλυτικότερα, οι πλευρικοί καθρέπτες, η γραμμή οροφής, αλλά και ο χώρος αποσκευών κοσμούνται από διακοσμητικά στοιχεία σε μοτίβο Kumiko. Επιπλέον δόσεις κομψότητας προσφέρει το λογότυπο “LEAF10” που δεσπόζει στην πίσω κολώνα (C-pillar).

Advertisement

Η ειδική έκδοση Nissan LEAF10 θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τον Φεβρουάριο του 2021.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Tο Nissan 400Z δεν θα είναι υβριδικό

Advertisement

Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z

To Nissan 400Z που θα θέλαμε να δούμε