Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση California για τη Ford Mustang

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση California για τη Ford Mustang

ΝΕΑ

Νέα έκδοση California για τη Ford Mustang

ΝΕΑ

Η συνέχεια της πρωτότυπης Shelby GT 1967 notchback coupe θα παραχθεί σε ελάχιστα «κομμάτια» και φέρει την ονομασία California Special.

Advertisement
Advertisement

Το «American Dream» με τις υπέροχες «ανοιχτές» πολύλιτρες Mustang όχι μονάχα δε σβήνει, αλλά εξελίσσεται και φιγουράρει με επιπλέον εξοπλισμό και εξωτικές λεπτομέρειες.

Η California Special εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Ford Mustang αφού διατηρεί όλο το ρετρό χαρακτήρα της αμερικάνικης φίρμας, εφοδιάζεται με τον 5-λιτρό V8 των 450 ίππων και… αστράφτει στον μπροστά στον καλιφορνέζικο ήλιο με τις ιδιαίτερες χρωματικές επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, βλέπουμε (σε σχέση με την Mustang GT Convertible) νέα μάσκα εξωτερικά, λεπτότερη και πιο… αγριεμένη μαύρη εισαγωγή στον προφυλακτήρα, ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα κ.α.. Ταυτόχρονα, οι 19άρες ζάντες αλουμινίου, τα πλαϊνά αυτοκόλλητα και τα λογότυπα California Special τονίζουν το custom της εικονιζόμενης Mustang.

Η πανέμορφη Mustang χρειάζεται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για να φθάσει τα 100 χλμ./ώρα, ενώ η μετάδοση της ισχύος στους πίσω τροχούς γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων (εναλλακτικά υπάρχει και το στάνταρ χειροκίνητο 6άρι).

Advertisement

Το στιλάτο cabrio εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση που υπόσχεται στους… τυχερούς ιδιοκτήτες. Οι οποίοι θα αντικρύζουν τον ψηφιακό διάκοσμο με την οθόνη πολυμέσων 12 ιντσών (Sync 3 της Ford) και το πλαίσιο -γύρω από αυτό- από αλουμίνιο να δίνει επιπλέον πόντους στην έμφαση.

Advertisement

Η California Special αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 62.000 ευρώ και θα διατεθεί και στην αγορά της γηραιάς ηπείρου.Εννοείται κάτι τις ακριβότερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Ford Ranger Raptor
Ford Mustang Mach-E GT: Η ηλεκτρική οδήγηση γίνεται συναρπαστική
Νέα Mustang GT3 από την Ford Performance