Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Shelby Mustang GT-S

Ελλάδα 20:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για την Shelby Mustang GT-S

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Shelby Mustang GT-S

ΝΕΑ

H υπερτροφοδοτούμενη Shelby Mustang GT-S αποκαλύφθηκε για λογαριασμό των πελατών της Sixt

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sixt, πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες της την κορυφαία υπερτροφοδοτούμενη Mustang. Η Shelby GT-S λοιπόν, «δειγματίστηκε» για λογαριασμό της Sixt και έτσι μπόρεσαν όλοι οι petrolheads να πάρουν μια εικόνα από το νέο muscle car. Όσο περίεργο και αν φαίνεται για εμάς, στην Αμερικάνικη αγορά η ενοικίαση αυτοκινήτων όπως είναι η Shelby Mustang GT-S, είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο και «χτίζεται» τα τελευταία πενήντα χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 1965 η Hertz είχε παραγγείλει για το στόλο της, 1.000 Shelby Mustang GT350H με ιδιαίτερους χρωματισμούς στο αμάξωμα αλλά και «διαφορετικό» από τα συνηθισμένα εξοπλισμό για να τις προσφέρει προς ενοικίαση στους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει εξελιχθεί η συνήθεια της ενοικίασης των muscle cars και η Sixt που επιμένει να προσφέρει πολύ δυνατές προτάσεις στους πελάτες της, έχει ήδη παραγγείλει τις GT-S των 600 και πλέον ίππων με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο. Το χαρακτηριστικό γνώριμα των «νοικιάρικων» Shelby, θα είναι οι χρωματικές επιλογές που θα έχουν οι πελάτες της Sixt, μια και τα αυτοκίνητα που θα διατίθενται θα είναι στα χρώματα της εταιρείας (πορτοκαλί και μαύρο).

Advertisement

Το πρόγραμμα ενοικίασης των Shelby θα ξεκινήσει από τα καταστήματα της Sixt στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και το Λας Βέγκας- εκεί που θα φτάσουν τα πρώτα 20 αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί. Αργότερα, όλα τα υποκαταστήματα της Sixt στις ΗΠΑ θα προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης των Shelby Mustang GT-S που θα έχει και ανάλογη σήμανση πάνω του. Άλλωστε, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με τα αυτοκίνητα της Hertz που αργότερα απέκτησαν μεγάλη συλλεκτική αξία, έτσι μπορεί να εξελιχθεί και η ιστορία για τις νέες Shelby Mustang GT-S της Sixt.

Advertisement