Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα αξεσουάρ για Cayenne, Macan και Panamera

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα αξεσουάρ για Cayenne, Macan και Panamera

ΝΕΑ

Νέα αξεσουάρ για Cayenne, Macan και Panamera

ΝΕΑ

Η ποιότητα των μοντέλων της Porsche είναι δεδομένη και πάντα συνδυάζεται με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τους Γερμανούς στο να εισάγουν μία σειρά από νέες επιλογές για την Panamera , την Cayenne αλλά και τη Macan.

Τις νέες δυνατότητες που παρέχει η Porsche Exclusive, τις αναλαμβάνει το τμήμα που είναι υπεύθυνο για τα κατά παραγγελία μοντέλα που κυμαίνονται από Boxster έως Cayenne και η λίστα περιλαμβάνει βελτιώσεις τόσο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και στο εξωτερικό, καθώς και ένα νέο σύστημα εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι η δυνατότητα που παρέχει η Porsche, να εγκαθιστά στα πίσω καθίσματα όλων των μοντέλων Panamera ένα σύστημα ψυχαγωγίας. Το χαρακτηριστικό αυτό έκανε το ντεμπούτο του στην ειδικής έκδοσης Panamera Turbo S Exclusive Series (κυκλοφόρησε μόνο στις Η.Π.Α.), στην οποία προστέθηκαν δύο υψηλής ανάλυσης έγχρωμες οθόνες αφής των 10.1 ιντσών στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.

Επιπλέον, θα υπάρχει συσκευή DVD player, δύο θύρες USB, μία κάρτα υποδοχής SD, μία θύρα HDMI, μία ενσωματωμένη κάμερα που θα επιτρέπει βίντεο κλήση και φυσικά θα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Advertisement

Το συγκεκριμένο σύστημα ψυχαγωγίας κοστολογείται λίγο πάνω από τις τρεις χιλιάδες ευρώ (στη γερμανική αγορά).