Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Audi για τους παίκτες της Μπάγερν

Ελλάδα 21:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Audi για τους παίκτες της Μπάγερν

ΝΕΑ

Νέα Audi για τους παίκτες της Μπάγερν

ΝΕΑ

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά Audi Cup που διεξήχθη στην Allianz Arena του Μονάχου, οι ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών Ευρώπης βρέθηκαν στο Ίνγκολσταντ. Εκεί – στην έδρα της Audi – παρέλαβαν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα, από τον Πρόεδρο της γερμανικής εταιρείας, Ρούπερτ Στάντλερ. Δεν παρέλειψαν βέβαια να δώσουν και αυτόγραφα στα παιδιά των εργαζομένων.

Advertisement
Advertisement

Αυτοκίνητα παραδόθηκαν επίσης στα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νέος προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, αν και είχε παραλάβει το προσωπικό του S8 από τον περασμένο Ιούνιο. Ο Ισπανός τεχνικός οδηγούσε Audi και κατά την περίοδο που ήταν στην Μπαρτσελόνα.

Η λιμουζίνα επιδόσεων με τα 520 PS αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής, καθώς επελέγη συνολικά 9 φορές από τα μέλη της γερμανικής ομάδας. Θα την οδηγούν επίσης ο Φρανκ Ριμπερί και ο πρώην άσος των γηπέδων και νυν μέλος της διοίκησης, Ματίας Ζάμερ. Έξι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους ο Άριεν Ρόμπεν και ο νεοφερμένος από την Ντόρτμπουντ Μάριο Γκέτζε, διάλεξαν το Q7 με κινητήρα TDI.

Ο νεαρός Τιάγκο Αλκάνταρα, η μεταπήδηση του οποίου από την Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν προκάλεσε αρκετό «θόρυβο», θα κάθεται πίσω από το τιμόνι του RS5 με ισχύ 450 PS. Περί ορέξεως…[nggallery id=2874]

Advertisement
Advertisement