Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Alpina D4 S Gran Coupe (+video)

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Alpina D4 S Gran Coupe (+video)

ΝΕΑ

Νέα Alpina D4 S Gran Coupe (+video)

ΝΕΑ

Η Alpina λανσάρει την νέα BMW D4 S Gran Coupe με βελτιωμένο κινητήρα diesel.

Advertisement
Advertisement

Οι παραδόσεις ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η πετρελαιοκίνητη Σειρά 4 Gran Coupe της BMW ανανεώνεται από την… Alpina. Ο βελτιωτής έχει τροποποιήσει το τετράθυρο sedan με μια σειρά από μηχανικές και οπτικές αναβαθμίσεις που δίνουν στο μοντέλο μία ιδιαιτερότητα σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας με τα δύο turbo των 3,0 λίτρων της BMW, που παράγει 350 ίππους και 730 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ZF και το σύστημα τετρακίνησης  xDrive της BMW, που βοηθά τα 0-100 να έρχονται σε 4,8 δευτερόλεπτα (τελική ταχύτητα 270 χλμ/ώρα).

Advertisement
Advertisement

Η Alpina επιτυγχάνει την επιπλέον τη δύναμη βελτιώνοντας το σύστημα ψύξης. Η σπορ ανάρτηση, η οποία είναι ημιενεργητική, με τρεις ρυθμίσεις (Comfort και δύο Sport) βοηθάει να «βγαίνει» όλη αυτή η δύναμη στο δρόμο. Η D4 S Gran Coupe, σταματά με δισκόφρενα 15,6 ιντσών και δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων (εμπρός) και 13,6 ιντσών (πίσω).

Advertisement

Οπτικά η Alpina δίνει στη Σειρά 4 Gran Coupe μια ήπια ανανέωση, προσθέτοντας ένα νέο μπροστινό splitter ενώ πίσω, φορά το σπορ σύστημα εξάτμισης με τέσσερα τελικά και έναν νέο διαχύτη. Οι τροχοί 20 ιντσών δίνουν νέα εμφάνιση στη σχεδίαση της ζάντας 20 ακτίνων Alpina Classic.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η Alpina προσφέρει την BMW με θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι. Οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν το εσωτερικό με δερμάτινη επένδυση Lavalina.

Η Alpina D4 S Gran Coupe με τον κινητήρα ντίζελ είναι διαθέσιμη για παραγγελία. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν αυτόν τον Σεπτέμβριο με τιμή εκκίνησης 79.700 €.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alpina ανανεώνει την εναλλακτική M3
Ούτε 500 ίππους δεν έχει η νέα Alpina B4!
Η BMW εξαγοράζει την Alpina