Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα 911 μας κλείνει το μάτι το 2019

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα 911 μας κλείνει το μάτι το 2019

ΝΕΑ

Η νέα 911 μας κλείνει το μάτι το 2019

ΝΕΑ

Άλλη μια ντίβα σε μια δύσκολη από πολλές απόψεις εποχή. Η Porsche εργάζεται ήδη σκληρά για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς της 911, η οποία αναμένεται να εμφανιστεί σε δυο χρόνια περίπου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Παρότι η νέα 911 RSR με τις αγωνιστικές καταβολές υιοθέτησε τον κινητήρα εντός του αυτοκινήτου για καλύτερο ζύγισμα, η νέα 911 θα διατηρήσει τη διάταξη με τον κινητήρα να κρέμεται ουσιαστικά στην ουρά της, όπως συμβαίνει χρόνια τώρα.

Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα πως ο κινητήρας μπορεί να μετακινηθεί ελαφρώς πιο μπροστά, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ισορροπία και η κατανομή βάρους, ενός πραγματικά all time classic σπορ αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Porsche 911 θέλει να παραμείνει ένα πρακτικό αυτοκίνητο δρόμου με μικρά καθίσματα στο πίσω μέρος, αλλά δυνατότητα μεταφοράς τεσσάρων ενηλίκων έστω και με παραχωρήσεις. Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν τη συνταγή. Σε αντίθεση φυσικά, με τους κεντρομήχανους αντιπάλους της, τις Ferrari και McLaren.

Porsche-911-640

Στα υπόλοιπα σημαντικά, αξίζει να θυμάστε πως η επόμενη 911 θα αυξηθεί περαιτέρω σε πλάτος, ειδικά εμπρός, ενώ σημειώστε πως θα υπάρχει και πάλι στη γκάμα της τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement

Οι λάτρεις της 911 μπορούν να καθησυχάσουν, η επόμενη γενιά θα συνεχίσει να διαθέτει επίπεδους εξακύλινδρους κινητήρες, με ή χωρίς turbo, αφήνοντας στην Porsche 718 Boxster, αλλά και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας, να ζουν με τα τετρακύλινδρα σύνολα.

Το μόνο που πιθανότατα θα δούμε είναι μια “plug-in υβριδική” έκδοση, σε εισαγωγικά πάντα, αφού επιβεβαιώθηκε ό,τι θα προσφέρει σχεδόν 30 μίλια, μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας.

Advertisement