Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mustang Mach-E με «πινελιές» από τη Shelby

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mustang Mach-E με «πινελιές» από τη Shelby

ΝΕΑ

Mustang Mach-E με «πινελιές» από τη Shelby

ΝΕΑ

Το «πάντρεμα» των στοιχείων της Shelby με το εξαιρετικό σύνολο της ηλεκτρικής Mustang Mach-E, μας δίνει αν μη τι άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο αυτό που θα παρουσιαστεί στη SEMA, αναμένεται να φέρει χαμόγελα στους λάτρεις των επιδόσεων και της ξεχωριστής αίσθησης στην οδήγηση.

Η Shelby Mustang Mach-E GT Concept συγκαταλέγεται στα πρωτότυπα που η Ford παρουσιάζει στην έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας. Σε ότι αφορά στο αμάξωμα, έχουμε ένα κιτ αεροδυναμικών επεμβάσεων στο αμάξωμα από ανθρακόνημα, το οποίο βελτιώνει τόσο την αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, όσο και την εμφάνιση σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ford.

Εξαιρετική προσθήκη ανεξαρτήτως χρησιμότητας, θεωρούμε πως είναι και ο μεγάλος αεραγωγός στο καπό, ενώ πολύ όμορφη πινελιά- επέμβαση, είναι και οι τονισμένοι θόλοι στα φτερά. Η Shelby έχει ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις των αμορτισέρ MagneRide, ενώ η ίδια «υπογράφει» και τις ζάντες που είναι χυτευτές, μονοκόμματες και φιλοξενούν ελαστικά της Michelin. Στην καμπίνα, όσοι δουν από κοντά το πρωτότυπο, θα δουν και τα μπάκετ καθίσματα της Recaro.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, για να καλύψει μια ευρύτερη γκάμα γούστων, η Ford έφτιαξε μερικά ακόμα, όπως είναι το Τjin Edition Mach-E California Route One που έχει και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στο πίσω μέρος και τροφοδοτείται με ηλιακά πάνελ που είναι τοποθετημένα στην οροφή. Οι τροχοί σε αυτή την πρόταση είναι διαμέτρου 22 ιντσών και πίσω τους διακρίνονται τα αρκετά μεγάλα φρένα. Επιπλέον, για το Ίδρυμα Austin Hatcher για τον Παιδιατρικό Καρκίνο , θα δημοπρατηθεί και μια Mustang Mach-E GT AWD, στην οποία έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις και η απόδοση ισχύος έχει φτάσει τα 480 άλογα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Vaughn Gittin Jr. με τη Ford Mustang Mach-E 1400 driftάρει στα Φερόε (+video)
To Shelby F-150 Super Snake των 778 PS
Ford Mustang Mach-E GT: Πάθος για σπορ οδήγηση

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement