Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Μπάρμπαρα»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Αλυσίδες για Μαλακάσα

Ελλάδα 5:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Μπάρμπαρα»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Αλυσίδες για Μαλακάσα

ΝΕΑ

«Μπάρμπαρα»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Αλυσίδες για Μαλακάσα

ΝΕΑ

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δείχνει τα δόντια της, χτυπώντας με σφοδρότητα την Αττική. Δείτε λεπτό προς λεπτό ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Λεκανοπέδιο.

Advertisement
Advertisement

Το χιόνι που φέρνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» πέφτει πυκνό από το πρωί, κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού, με αποτέλεσμα να το έχει στρώσει σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους.

Συγκεκριμένα πυκνό χιόνι πέφτει σε ΕκάληΡοδόπολη, Διόνυσο, Δροσιά, Άγιο Στέφανο, Μελίσσια, Άνοιξη και Σταμάτα, Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Συγκεκριμένα: Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας έχει πυκνή χιονόπτωση, με αποτέλεσμα η Τροχαία να συστήνει στους οδηγούς -προς το παρόν- να φορέσουν τις αλυσίδες στα οχήματά τους για να συνεχίσουν στα διόδια των Αφιδνών.

Advertisement
Advertisement

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Αγιο Πέτρο.

– Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

– Στην επαρχιακή οδός Μαλακάσας – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Advertisement

– Στην Π.Ε.Ο Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χιλιομετρική Θέση 5.000 (Πρατήριο καυσίων Revoil – Πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν.Βοιωτίας (Χιλιομετρική Θέση 30.000).

Ακόμη, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από έξοδο Αγ. Στέφανου έως την έξοδο Καπανδριτίου διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Advertisement

Από νωρίς το πρωί χιονίζει σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, ενώ ισχυρή είναι η χιονόπτωση και σε Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία. Πυκνή χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα και στις Αφίδνες, ενώ τα πρώτα χρόνια άρχσαν να πέφτουν και σε Δροσιά και Διόνυσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χιονοαλυσίδες vs Χιονοκουβέρτες: Τι να προτιμήσω;
Μήνυμα 112 για την «Μπάρμπαρα» – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Πότε πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο σας αντιολισθητικές αλυσίδες;