Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι είναι ένα Jeep Wranger με όλα τα έξτρα της Mopar

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι είναι ένα Jeep Wranger με όλα τα έξτρα της Mopar

ΝΕΑ

Έτσι είναι ένα Jeep Wranger με όλα τα έξτρα της Mopar

ΝΕΑ

Η ειδική έκδοση Jeep Wrangler JPP 20 είναι περιορισμένης παραγωγής και φέρει όλα τα γνήσια προϊόντα της Mopar, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του off-road μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Wrangler JJP 20, το οποίο σημαίνει Jeep Performance Parts, θα πάρει μέρος στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγου. Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας, το Jeep Wrangler JPP 2020 είναι ουσιαστικά ένα Jeep Wrangler, στο οποίο ο ιδιοκτήτης τσέκαρε όλα τα κουτάκια με τα έξτρα που υπάρχουν από τη Mopar με “ν”. Δηλαδή, δεν άφησε κανένα επιπρόσθετο προϊόν… απ’εξω!

Οι υποψήφιοι αγοραστές που θα ενδιαφερθούν για το εν λόγω Wrangler μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 3 διαθέσιμους κινητήρες. Η γκάμα περιλαμβάνει έναν 2λιτρο turbo κινητήρα 270 ίππων, έναν 3.6 V6 285 ίππων και τον νέο 3λιτρο turbodiesel V6 απόδοσης 260 ίππων. Ακόμα, το χρώμα δεν πρόκειται να τους απασχολήσει για πολύ, μιας και προσφέρεται μόνο σε δύο χρώματα, την μπλε και τη λευκή απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τα αξεσουάρ που είναι φορτωμένο αυτό το περιορισμένης παραγωγής Jeep Wrangler είναι πάρα πολλά για να αναφερθούν σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, τα σημαντικότερα που συναντάμε στο ξεχωριστό Wrangler είναι ο “εργάτης” στον εμπρός προφυλακτήρα, οι μπάρες που έχουν αντικαταστήσει τις παραδοσιακές πόρτες του αυτοκινήτου και οι μεγάλοι τροχοί. Στο εσωτερικό, το σαλόνι είναι επενδυμένο με ανθεκτικό δέρμα για… όλες τις εποχές, ενώ η υπόλοιπη εικόνα παραμένει γνώριμη με το Wrangler τελευταίας γενιάς που ξέρουμε.