Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο Citroen C3 Aircross! (+video)

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο Citroen C3 Aircross! (+video)

ΝΕΑ

Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο Citroen C3 Aircross! (+video)

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε να πηγαίνατε διακοπές με το καινούργιο, εντυπωσιακό, άνετο και πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητό σας; Το Citroen C3 Aircross SUV μπορεί να γίνει τώρα δικό σας μόνο με 19.900 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Είναι Citroen, είναι εντυπωσιακό, είναι ξεχωριστό στο δρόμο. Είναι το C3 Aircross SUV. Το νέο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας έχει όλα τα στοιχεία που το κάνουν να διακρίνεται από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία του, αλλά και πέραν αυτής.

Το Citroen C3 Aircross SUV είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο συνδυάζει πολλά δεδομένα ταυτόχρονα. Αυτό που βλέπουμε αρχικά δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είναι στο σύνολό του.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς! Είναι ένα Citroen γεγονός που σημαίνει ότι αναγκαστικά θα είναι καινοτόμο!

Advertisement
Advertisement

Ποια είναι όμως τα στοιχεία αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει;

Το C3 Aircross SUV δεν διαθέτει μόνο την ικανότητα να κινείται με ευκολία και εκτός δρόμου χάρη στην απόσταση των 178 χιλιοστών του από το έδαφος. Προσφέρει στους επιβάτες του και τη δυνατότητα μερικής διαμόρφωσης του εσωτερικού του για να διευκολύνονται στη μετακίνησή τους.

Advertisement

Το πίσω κάθισμα μπορεί να συρθεί εμπρός-πίσω σε μια απόσταση έως και 150 χιλιοστών επιτρέποντας μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο για τους εκεί επιβάτες ή για τις αποσκευές τους, αναλόγως του τι χρειάζεται κάθε φορά.

Advertisement

Επίσης, το γεγονός ότι οι δύο πλάτες του μπορούν να αναδιπλωθούν χωριστά -σε αναλογία 60:40- εξασφαλίζει κορυφαία πρακτικότητα. Το τελευταίο χαρακτηριστικό του απογειώνεται με τη δυνατότητα (σε κάποιες εξοπλιστικές εκδόσεις) να διπλώσει προς τα εμπρός και η πλάτη του καθίσματος συνοδηγού, επιτρέποντας να μεταφερθούν μεγάλα σε μήκος αντικείμενα.
Η ασυναγώνιστη τιμή των 19.900 ευρώ!
Το Citroen C3 Aircross SUV, χάρη στη σχεδίασή του και στον πολυχρηστικό χαρακτήρα του, είναι ασυναγώνιστο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει αντίπαλο. Και η ελληνική αντιπροσωπία της γαλλικής εταιρείας το προσφέρει σε αντίστοιχα ασυναγώνιστη τιμή!

Το Citroen C3 Aircross SUV μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 19.900 ευρώ! Σε μια εποχή όπου το κόστος ζωής έχει αυξηθεί αισθητά μια τέτοια προσφορά είναι ευχάριστα απρόσμενη και ανεπανάληπτη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τέτοιο καινούργιο αυτοκίνητο!

Advertisement

H συγκεκριμένη οικονομική προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου.

Με την επιλογή του C3 Aircross αποκτά κανείς ένα ποιοτικό, άνετο, οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου και με πλούσιο επίπεδο βασικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά, διαθέτει:

  • Συστήματα προειδοποίησης κινδύνου και υποβοήθησης του οδηγού όπως Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation
  • Προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision
  • Αυτόματο κλιματισμό
  • Τροχούς 16 ιντσών
  • Έγχρωμη κεντρική οθόνη αφής 9,0 ιντσών με σύστημα πλοήγησης Connected 3D Navigation
  • Λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play
  • Μπάρες οροφής

Τέλος, το Citroen C3 Aircross διατίθεται με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 PureTech και 1.5 BlueHDi. Ο βενζινοκινητήρας αποδίδει είτε 110 ίππους είτε 130 ίππους, αναλόγως της έκδοσης, και ο πετρελαιοκινητήρας 110 ίππους.

Μάλιστα, ο τελευταίος επωφελείται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χάρη στους ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους. Τέλος, σε όλα τα μοντέλα της Citroen ισχύει πενταετής εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Citroen C3 Aircross αλλάζει τις ισορροπίες στην κατηγορία
Η άπλετη φιλοξενία του νέου Citroen C3 Aircross
To Citroen C3 Aircross τινάζει την μπάνκα στον αέρα!