Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μόλις 24 Toyota Supra σε Matte Storm Gray

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μόλις 24 Toyota Supra σε Matte Storm Gray

ΝΕΑ

Μόλις 24 Toyota Supra σε Matte Storm Gray

ΝΕΑ

Οι αγοραστές του νέου Toyota Supra στην Ιαπωνία έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι ιδιαίτερο, επειδή η εταιρεία προσφέρει μια περιορισμένη σειρά 24 αυτοκινήτων σε χρώμα Matte Storm Gray.

Advertisement
Advertisement

 

Για να διαλέξει τους λίγους τυχερούς λίγους, η Toyota θα προχωρήσει σε κλήρωση και θα ανακοινώσει τους νικητές κατά τη διάρκεια του 24ωρου αγώνα στο Nürburgring που διεξάγεται στις 22 και 23 Ιουνίου. Το Matte Storm Gray είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην έκδοση RZ του Supra και φορά τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα inline-six. Είναι η πρώτη φορά που η Toyota πωλεί ένα όχημα με ματ βαφή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Gazoo Racing Company, Shigeki Tomoyama. “Λυπούμαστε πολύ, αλλά απαιτεί μια περίπλοκη διαδικασία βαφής έτσι ο αριθμός διαθέσιμων αυτοκινήτων είναι περιορισμένος”, δήλωσε ο Tomoyama κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού φεστιβάλ για την επανεμφάνιση του Supra στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το αποκλειστικό χρώμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο για αυτά τα 24 συλλεκτικά κομμάτια. Στις φωτογραφίες, η απόχρωση φανταστική δίνοντας έμφαση στις καμπύλες του σπορ αυτοκινήτου της Toyota, ιδιαίτερα γύρω από τα φτερά και το καπό. Εκτός από την πώληση 24 μονάδων του Matte Storm Grey Supra, η Lexus παρουσίασε πρόσφατα το μοναδικό LC 500h Matte Prototype Concept σε χρώμα Space Orange. Η εταιρεία όμως δεν ανέφερε κανένα σχέδιο πώλησης του πολυτελούς grand tourer σε αυτό το ζωντανό χρώμα.