Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mobilize Limo: To Tesla Model 3 της Renault για car-sharing

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobilize Limo: To Tesla Model 3 της Renault για car-sharing

ΝΕΑ

Mobilize Limo: To Tesla Model 3 της Renault για car-sharing

ΝΕΑ

Παρουσιάστηκε η νέα Limo της Mobilize που ανήκει στη Renault και θα αρχίσει να πωλείται από το 2022 για το κοινό του car sharing και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Η νέα υπο-μάρκα της Renault, Mobilize, αποκάλυψε το πρώτο από τα τέσσερα μοντέλα που προορίζει για το car sharing.

Η μάρκα Mobilize που ανήκει στη Renault, αποκάλυψε το Limo που είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται για εταιρείες ταξί και γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με ή χωρίς οδηγό. Το νέο Limo είναι το πρώτο από τα τέσσερα οχήματα που σχεδιάζει η μάρκα Mobilze να παρουσιάσει με στόχο το συγκεκριμένο κοινό- όπως και αυτό του car sharing. Στον προγραμματισμό της εταιρείας έχουν «μπει» και τα Bento, Duo, Hippo, καθώς και ένα αμιγώς ηλεκτρικό sport SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Limo έχει μπαταρία 60kWh, ενώ το η απόδοση των ηλεκτροκινητήρων του φτάνει τους 148 ίππους και τα 23,5 kgm ροπής. Με τα δεδομένα αυτά, η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 9,6 δευτερολέπτων, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 138 χλμ./ώρα. Το σημαντικότερο για τη χρήση που προορίζεται το Limo, είναι η αυτονομία των 450 χιλιομέτρων με μια φόρτιση αλλά και η δυνατότητά του να «κερδίζει» 240 χιλιόμετρα οδήγησης σε 40 λεπτά της ώρας.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης Normal, Eco και Sport, ενώ και η ανάκτηση ενέργειας μέσω των φρένων του αυτοκινήτου μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικά επίπεδα. Το MobIlize Limo είναι παρόμοιο σε μέγεθος με το Tesla Model 3. Στο εσωτερικό, υπάρχει οθόνη 10,25 ιντσών σε ρόλο πίνακα οργάνων, ενώ στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών.

Advertisement

O χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 411 λίτρα και το Limo θα διατίθενται σε τρία χρώματα: Μαύρο, γκρι και λευκό. Το Limo διαθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαζί με προβολείς LED, ενδείξεις κύλισης και λαβές πόρτας που ξεπροβάλλουν όταν ξεκλειδώσουν στο βασικό του εξοπλισμό. Η Mobilize έχει αναπτύξει μια εφαρμογή ειδικά για το Limo που παρέχει όλες τις πληροφορίες του αυτοκινήτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απομακρυσμένη πρόσβαση στη θέση του αυτοκινήτου και σε ορισμένα χρήσιμα στοιχεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο «κόμβος» της Renault
Renault 4: Γαλλίδα ετών 60 (+video)
Η VW αποχαιρετά τα μηχανικά κιβώτια

 

Advertisement