Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Leasing αυτοκινήτου με ένα ΚΛΙΚ

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leasing αυτοκινήτου με ένα ΚΛΙΚ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Leasing αυτοκινήτου με ένα ΚΛΙΚ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η αγορά ενός αυτοκινήτου συνοδεύεται με αρκετά (προγραμματισμένα και μη) έξοδα. Με τη χρονομίσθωση ή αλλιώς leasing, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά, γλιτώνοντας τη γραφειοκρατεία και τις… απρόσμενες πληρωμές.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία χρονομίσθωσης ενός αυτοκινήτου έχει απλοποιηθεί  τα τελευταία χρόνια με τέτοιο τρόπο, ώστε ο ενδιαφερόμενος να αποκτήσει γρήγορα και εύκολα το μοντέλο που θα του κάνει “κλικ”.

Πιο συγκεκριμένα το instacar που δημιουργήθηκε από στελέχοι με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και του αυτοκινήτου, προσφέρει μια άκρως ευέλικτη μορφή συνδρομητικής μίσθωσης αυτοκινήτου για ιδιώτες και επιχειρήσεις, χωρίς καμία δέσμευση.

Ο καταναλωτής πληρώνει μόνο τη συνδρομή και το… καύσιμο, ενώ όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα του instacar.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε 1 λεπτό μπορείτε να πάρετε δωρεάν online προσφορά μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας στην ιστοσελίδα www.instacar.gr. Εκεί υπάρχουν διαθέσιμα ασφαλή αυτοκίνητα, καινούργια και (σαν) καινούργια, τα οποία -μάλιστα- έχουν αγοραστεί αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, όπως η Peugeot Συγγελίδης, η Citroen Hellas, η Karenta ΑΕ, η Iωαννίδης Bros, η Peugeot Besikos κ.α.

Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής ενός αυτοκινήτου είναι 1 μήνας. Έπειτα, υπάρχει δυνατότητα είτε επιστροφής είτε αλλαγής με άλλο μοντέλο. Φυσικά, για αυτούς που μπορεί να… δεθούν συναισθηματικά με το αυτοκίνητο, υπάρχει η επιλογή αγοράς του.

Advertisement

Τι καλύτερο από το να γλιτώσετε την γραφειοκρατεία, τα προγραμματισμένα κόστη και τον… πονοκέφαλο των απρόοπτων περιπτώσεων; Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το αυτοκίνητο σας από το instacar και… ξεγνοιάζετε!

Παραδείγματα:

Advertisement

Fiat 500 1.2 με 248 ευρώ / μήνα

Νέο Audi Q3 με 0 (μηδέν) χιλιόμετρα!

Peugeot 208 1.5 Diesel με 274 ευρώ / μήνα

Advertisement

Για πολλά περισσότερα επισκεφτείτε το www.instacar.gr